- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.060
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsun beslenmeye çok dşkkat edin bol C vitamini alın.Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Yok ben 15 almıştım,kızmda yaklaşık 30 filandı herhalde.35 kilo aldımYok mu arttıran?
Ay benim eltim de 30 kilo almışmış , şimdi görsen yerde biteni yememiş dersin35 kilo aldımYok mu arttıran?
İlerde derken yaptır hemen.Benim de kaşlarım çok seyrek. Kaş farı ile boyuyorum. İlerde ben de yaptırmak istiyorum
Bugunku kilom: 73,60Eksik bildirim varDeryaOnDiet
Canim harikasın.
Tebrik ederim canım kilona göre eksim çok güzel
Süpersin ecembocem
II. böcüüm harikasınAblan da -600
çok teşekkür ederimmGuzel eksi tebrik ederim canim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Guzel eksi gormussun tebrik ederim canim
Hedefim 64 e inmek sonra korumaya gecicemCanım hamilesin sen . Hedefin kilonu korumak olsun. Ama illaki birkaç kilo alırsın . Ben 14 kg almıştımyeni hamileliğime zayıf başlamak istiyorum ben de
Yaaaa25 kilo aldım hobaaaa
|
|
|
|
|
|
|
S sulisim |
|
|
|
|
O oya17 |
Bende tam diyete baslamistim spor salonuna yazilacaktimki hamile oldugumu ogrendimCanım hamilesin sen . Hedefin kilonu korumak olsun. Ama illaki birkaç kilo alırsın . Ben 14 kg almıştımyeni hamileliğime zayıf başlamak istiyorum ben de
Onur uyesi neydiHayırlı Cumalar sayfamızın sevgili onur üyeleri.
Mefkurem askrhpozitif Bal0ncuk Kmsl Hnd Zeynep_Nihal aypare ackerman menekse_kokusu S sulisim kackaloribu clara Ankee aytozuvegece O oya17
Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili İzinli Üyeleri
O neydi giz35 kilo aldımYok mu arttıran?
Canım geçmişte diyet yapmış olan mezun olmuş veya şuan diyet yapmaya ara vermiş arkadaşlarımız.Onur uyesi neydi
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar sayfamızın sevgili onur üyeleri.
Mefkurem askrhpozitif Bal0ncuk Kmsl Hnd Zeynep_Nihal aypare ackerman menekse_kokusu S sulisim kackaloribu clara Ankee aytozuvegece O oya17
Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili İzinli Üyeleri
Hoşgeldin. Kız merakta bırakma . Bı baktim yoksun. Biz iyiyiz sen nasılsın var mı gelişme?
Ay bir gun bende o listede olabilirmiyimkiCanım geçmişte diyet yapmış olan mezun olmuş veya şuan diyet yapmaya ara vermiş arkadaşlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?