- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.920
- 298
Çok boşluğa düştüm.... Şimdi ise kendimi toparladım geri döndüm tekrardan ilaç kullanmaya başladım haftaya transfer günüm belli olacak inşallah son şansımı da denemek istedimHoşgeldin. Kız merakta bırakma . Bı baktim yoksun. Biz iyiyiz sen nasılsın var mı gelişme?
Tabiki de.
Heyecanla bekleyeceğiz sonucu. İnşallah hayırlısı ile tutacak bu defa.Çok boşluğa düştüm.... Şimdi ise kendimi toparladım geri döndüm tekrardan ilaç kullanmaya başladım haftaya transfer günüm belli olacak inşallah son şansımı da denemek istedimçok sevindim sizin iyi olmanıza ne kadar çok sayfa birikmiş şok oldum sayfaya bakınca
Olacak canım. BaşaracağımmmAy benim eltim de 30 kilo almışmış , şimdi görsen yerde biteni yememiş dersin
Aynı performansı senden de kendimden de bekliyorum canım cicikuşum
Ayyyy maşallah maşallah valla okumalara bile yetişemiyorum hepinize bol başarılar kızlar ben bu ay deneme olacağı için giremem sanırım ama Nisan'da net dönüş yaparak kilo vermeye başlayabilirim iniallah arada yoklama yaparım kimler ne durumda diyeHeyecanla bekleyeceğiz sonucu. İnşallah hayırlısı ile tutacak bu defa.
Kalabalık tatlış bı takım olduk çok şükür.
Evet canım. Giremiyorum işler yoğun iş yerinde akşamda çocuk 11 de uyuyor. Şimdide annemlere geldim 3 günlüğüne. Birde kilo aldığımdan hevesim çok kırıldı ağlamak istiyorumHoşgeldin canım kaç gündür göremiyorum seni
Gözüm rahatsızdı canım ama geçti oda şükür. Biraz görüşüm bozuk oda düzelecek inşallah.Hayatım sen hasta değilmiydin
Ayy sağol canım yaaGünaydın luşyacigim.
İyi dersler öğretmenim.
Yedek var canım hemen değiştiririz. Sen iyi ol yeter.
Hırsız mi?
Afiyet olsun.Beni geçmişsin.
Ah ahh... Şey hatırlıyorum, 3 tane kadın geliyordu karşıdan, belli dalga geçiyorlar benimle, kıkır kıkır gülüyorlar. Yanımdan geçerken biri "aa hamileymiş" demişti. O zaman benimle dalga geçtiklerinden emin olmuştum. Çok kırılmıştım, çok üzülmüştüm. Neyse geçti gitti. Sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ya, sizlerle el ele bu kiloları vereceğim ya ohhO neydi giz
Deneyim inşallah fayda eder sağol canımCanım ben 2 litre suya 1 Yeşil Elma bir limon sıkıyorum. 2 tutam maydanoz 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum kaynatıyorum. 3-4 dakika kaynadıktan sonra kapatıyorum. Tarçın ve zencefil ekliyorum birer çay kaşığı. Sonra ne içiyorum afiyetler Afiyet olsun.
Harika olmuş kaptanımHayırlı Cumalar sayfamızın sevgili onur üyeleri.
@Mefkurem @askrhpozitif @Bal0ncuk @Kmsl Hnd @Zeynep_Nihal @aypare ackerman @masal_19 @sulisim @kackaloribu @Emma3 @MaYa_MiLa @aytozuvegece @oya17
Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili İzinli Üyeleri
Küfrettim!!Ah ahh... Şey hatırlıyorum, 3 tane kadın geliyordu karşıdan, belli dalga geçiyorlar benimle, kıkır kıkır gülüyorlar. Yanımdan geçerken biri "aa hamileymiş" demişti. O zaman benimle dalga geçtiklerinden emin olmuştum. Çok kırılmıştım, çok üzülmüştüm. Neyse geçti gitti. Sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ya, sizlerle el ele bu kiloları vereceğim ya ohh
Ah ahh... Şey hatırlıyorum, 3 tane kadın geliyordu karşıdan, belli dalga geçiyorlar benimle, kıkır kıkır gülüyorlar. Yanımdan geçerken biri "aa hamileymiş" demişti. O zaman benimle dalga geçtiklerinden emin olmuştum. Çok kırılmıştım, çok üzülmüştüm. Neyse geçti gitti. Sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ya, sizlerle el ele bu kiloları vereceğim ya ohh
Tebrikler bıdıkcımay ben yine saati kacirdim saat farkinda, cok ozur
gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark - 850 gram
yuzde 1.21
Cordelia Lavinia_98 Zipzip-
Çok faydası oluyor bunların mutlaka dene gün içiğnde iç yudum yudum.Deneyim inşallah fayda eder sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?