Kolay gelsin canimKizlar ben simdi evi toparlayip supurup silecem
Toz alinacak carsaflar degisecek
Ben kacar
Seneye nasipse sınava girecek.12 ye geçecek canımHı hıııı
Aaaaaben bunu 3 sene önce ilk diyet spor zamanlarımda yapıyordum ama beceremiyordum. Çok sevindim paylaşmana bu hafta yapayım çok güzel
Günaydın şeker
“O video” 90 dk film gibi maşallah
Bütün gün
Evet
Günaydın
Afiyet bal şeker olsun tosunuma
Evet çok haklısın
Hayatım hepimiz aynı durumdayız yoksa burda olmazdık. İşimiz gücümüz yemek. Ama kendine, olmak istediğin kişiye öncelik vermelisin
Günaydın canım
Kapuska yapıcam o kesin, bir paket de tavuk baget var çocuklar için pişiririm, yanına makarna salata olabilir.
Ben kapuska salata yiyciiim
Günaydın canım
Kaça geçicek
Olsun canım günaydın
Amin
Aaa
Yoğun bi sene sizi bekliyor, inşallah istediği bölümü kazanırSeneye nasipse sınava girecek.12 ye geçecek canım
Kendini cok ac birakirsan depolarindan eksilmeye baslar. Salata yeşillik protein mutlaka ye, süt ürünleri tuketEmziren anneler için bir liste arkadaştan. Listeye dün baktım da bu kadar yersem kilo verir miyim ki diye düşündüm. Liste de senin dediğin gibi 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor. Ama sanırım emziren anneler için en mantıklısı bu şekilde beslenme
İyi dinlenmeler canimÇocuğu yüzmeye götürdüm. Yok gözlük acıttı, yok su yuttum, yok üşüdüm yoruldum cart curt.. gittiğime gideceğime pişman oldum. Evde yemek yok her yer dandini.. telefonu şarja takıp biraz dinlenicem gelirim yine
HoşgeldinSelamlarşimdi eve girdim çok yoruldum.
Dinlen hayatımÇocuğu yüzmeye götürdüm. Yok gözlük acıttı, yok su yuttum, yok üşüdüm yoruldum cart curt.. gittiğime gideceğime pişman oldum. Evde yemek yok her yer dandini.. telefonu şarja takıp biraz dinlenicem gelirim yine
Kolay gelsin canım Allah kabul etsinBizde kizlarla küçük bir tur yapip geldik. Onlarinda havası değişti işte. Bende biraz evde biraz disarda 5bini tamamladım.
Şimdi biraz okuma yapip adimlara devam ederim
Hosgeldin canim iyi dinlenmelerSelamlarşimdi eve girdim çok yoruldum.
Kolay gelsin canimBizde kizlarla küçük bir tur yapip geldik. Onlarinda havası değişti işte. Bende biraz evde biraz disarda 5bini tamamladım.
Şimdi biraz okuma yapip adimlara devam ederim
Hoşgeldin
Dinlen hayatım
Kolay gelsin canım Allah kabul etsin
Şimdi evcilik oynuyoruz buyrunHosgeldin canim iyi dinlenmeler
Kolay gelsin canim
Merhaba canim
Hoşgeldin
kahve iyi geliyor vallaHoşgeldinbenimde kahve saatim geliyor son 15 dk
Merhaba canim
Çocukların ikiside evde olunca benim biraz hareketli ve gergin geçebiliyor. Neyseki şu anlık gerginlik yokkahve iyi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?