Geldimmmmmmfesang nerdeeeeeeessssiinnn?
Merhaba hoşgeldinMerhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Nicke bayıldım o yüzdennnnnn evet diyorum.Merhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Tabi benin dinlenme yalan oldu nevresim değiştir ortalığı topla yemek yap daha şimdi oturdum yemek yicemfesang nerdeeeeeeessssiinnn?
Nere gittin bakem. Kaybolma.Geldimmmmmm
Az ye tamam mı?Tabi benin dinlenme yalan oldu nevresim değiştir ortalığı topla yemek yap daha şimdi oturdum yemek yicem
Hoşbuldum.Ara süren kilo verme yolculuklarıma şimdi if le devam etmeye karar verdim.Ama motivasyon için arkadaşa ihtiyacım var.Merhaba hoşgeldin
İlk sayfada form var. Doldurursan seni tanırız. Olur mu?Hoşbuldum.Ara süren kilo verme yolculuklarıma şimdi if le devam etmeye karar verdim.Ama motivasyon için arkadaşa ihtiyacım var.
Olur tabiİlk sayfada form var. Doldurursan seni tanırız. Olur mu?
YAŞINIZ:
NİHALADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Benim midem kesin çöp.Canım hepimizin bir hikayesi var. Mesela ben kebap ve türevlerini çok severimkebap ben fesang gibi. dürüm arası hele varya ooohhh mis gibi Ama artık şunu yapmayı öğrendim. Eskiden yediğimin yarısını ya da 1/3 ini yemeye çalışıyorum. Mideyi çöp haline getirmeye gerek yok canım birlikte sağlıklı beslenelim, destek olalım . Devamı geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?