Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel hayaller

Ne güzel olurdu

Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var
Yaaa canım inşallah bir an önce hem bütçene hem gönlüne göre bir yer bulursunuz. Bu sene ev sahipleri kiracılar arası baya gerilim olacak gibi

hamile ya covid ten çekiniyordur canım.

Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bütçenize ve okulunuza uygun bir yerde istediğiniz gibi bir ev nasip olsun

Yaaa canım inşallah bir an önce hem bütçene hem gönlüne göre bir yer bulursunuz. Bu sene ev sahipleri kiracılar arası baya gerilim olacak gibi
Alıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bile

Allah gönlünüze ve bütçenize uygun güzel bir ev bulmayı nasip etsin. Bir de vicdanlı ev sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…