Cicikuşum çok üzüldümCanım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladıSabahtan beri tuvalete çadır kurduk resmen. Probiyotik de içmiyor… Allahtan bugün yoğurt çorbası yapmıştım ona, inşallah iyi gelir.
Arası olaymış ikimizede iyi olacakmışEvet maalesef 7de uyandim. Oglene dogru cocuklar uyurken yattim ama uyudum mu uyumadimmi bilmiyorum
Bunu da kaydettim yaparım
Canım Allah kavuştursun. Sen nasılsın?Nasilsnz kizlar bugun annem.de toplandık Kardeşimi yozgata gönderiyoruz tayini çıktı
Bu tayin işleri çok zor yaa
Maşallah canım, evet suyu 2,5’un altına düşürme faydası çok.Günün 1.raporu saat 14.40
birazcik plank,squat,zipzip yapıldı.
su 1.5 lt icildi.Umarım akşama kadar 3 ü bulur (onemli bir problem benim için)
yesilcay soda karısımi yapıldı
kahve ve kuruyemis araogunu yapıldı.Eki Görüntüle 3020363
Kesinlikleay insa yaaa çok heyecan verici düsünmesi bile
Patron çılgın da acaba kaç yaptıPatron çıldırdı
Noldu canım ben yine bişeyleri kaçırdım herhaldeCuma gününden beri DİYET YOK, SPOR YOK,MORAL YOK,Ama ağlamak onlinesizleri okuyup motive olmaya çalışıyorum ablam sen noruyon
Çıtır yolcusu kalmasıııınpastelfit tatlım ibrem kırmızı ile yeşilin tam arasında
Bana şişko da diyemezler çıtır da tam araftayim
Yaz canımBen geldim. Hemen menü yazacağım.
Afiyet olsun canım6 Mart Menü
Sabah 12.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim tbe
Ara 16.00
Yulaflı muzlu kakaolu yoğurt
2 kare bitter çikolata
Ve kahve
Akşam 18.45
2 kase tarhaba çorbası tavuklu salata
1 dilim ekmek
Zipzip- @L u c i a @eceboce
Spor loading...
Geçmiş olsun canımBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Afiyet olsun canımSabah
Patatesli omlet
Peynir salatalık
Bir dilim ekmek
Çay
Akşam
Bır kase mercımek corbası
Bır tabak kavurmalı bulgur plavı
Ayran, bıraz salata
Zipzip-
HoşgeldiiiinBen geldim herkes gitmiş
YimeeeeeAkşam yemeğimi hazırlayayım bari bana yarın tartı yok ki yerim. Yiyeyim de büyüyeyim
Çatlatmak bizim işimizMaviş Şirinler ve kaptan şirinimmmm
@L u c i a
Sporları yapıp, menüleri yazıp tüm avantajları alacağız değil miiiiii?
Geçen hafta sonucu spor avantajı belirledi unutmayalim.
Diyetimiz ve sporumuz, çıtır hatunlar olarak yaza girmemizi sağlayacak.
Eltiler görümcekler çatlayacak.
İlk Bahar geldi bile.Haydiiiiiiiii şirinler aşkına bol bol şirinleyelim.
@sara_28
Cordelia
@Busra 17
@s i d e l y a
@Elhan
pastelfit
@60kiloyum
fesang
Zipzip-
Allahım orjinal yoğurtlu yapmışpastelfit k.v bana ne yollamış? Sence ben kaç tane yicem?
Nisa yi hiç sevmiyorum. Rakip olcaz senle. Ben daha seçmedim.Berkan/Nisa/Ardahan 2020 senesinde vardı onlar ben o sene çok izledim o yüzden sempatik geliyorlar :) sen?
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsınız inşallahBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Gecmis olsun canim Allah sifa versinCanım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladıSabahtan beri tuvalete çadır kurduk resmen. Probiyotik de içmiyor… Allahtan bugün yoğurt çorbası yapmıştım ona, inşallah iyi gelir.
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 10:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 tane zeytin
Domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara 14:00 1 fincan sütlü filtre kahve
Ara 16:00 1 fincan çay
Akşam 19:30 1 kase tarhana çorbası
1 tabak brokoli salatası
3 litre suZipzip- _ASTRAL_
Adımlarımı akşam yollayacağım canım
Cordelia
Teşekkürler canım. Evet sıfır. Bildin. Üstelik k.v m cidden muhteşem yapar. Yani uzerine mantı tanımam.Arası olaymış ikimizede iyi olacakmışben de çok geç kalktım hiç bi iş yetişmiyor
Bunu da kaydettim yaparım
Canım Allah kavuştursun. Sen nasılsın?
Maşallah canım, evet suyu 2,5’un altına düşürme faydası çok.
Kesinlikle
Patron çılgın da acaba kaç yaptı
Noldu canım ben yine bişeyleri kaçırdım herhalde
Çıtır yolcusu kalmasıııın
Yaz canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldiiiin
Yimeeeee
Çatlatmak bizim işimiz
Allahım orjinal yoğurtlı yapmış
Sıfır
Bende yüzmeye göndermek istiyorum bakalım araştıracağım biraz tablet PC uzak dursun istiyorum canım çocuklar için sosyal aktivite olurBaşta gözümde çok büyüyordu çocuğu haftasonu kursa götürmek, ama iyi ki başlamışız hem biraz tabletten uzaklaştı hem yeni ortam gördü. Tek sorun burdan biraz uzak kalıyorum :)))
Saol kuzummmGecmis olsun canim Allah sifa versin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 10:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 tane zeytin
Domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara 14:00 1 fincan sütlü filtre kahve
Ara 16:00 1 fincan çay
Akşam 19:30 1 kase tarhana çorbası
1 tabak brokoli salatası
3 litre suZipzip- _ASTRAL_
Adımlarımı akşam yollayacağım canım
Cordelia
Nisa yi hiç sevmiyorum. Rakip olcaz senle. Ben daha sevmedim.
Çok geçmiş olsun tatlım.Canım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladıSabahtan beri tuvalete çadır kurduk resmen. Probiyotik de içmiyor… Allahtan bugün yoğurt çorbası yapmıştım ona, inşallah iyi gelir.
Görünüşünden belli şahane olmuşTeşekkürler canım. Evet sıfır. Bildin. Üstelik k.v m cidden muhteşem yapar. Yani uzerine mantı tanımam.
Canım İstanbul Anadolu yakasındaysan bizim gittigmiz yeri öneririmBende yüzmeye göndermek istiyorum bakalım araştıracağım biraz tablet PC uzak dursun istiyorum canım çocuklar için sosyal aktivite olur
İzlemiyorum daha kimseyi seçmedim ama Nisayi tutmam. Demek istedim.Afiyet olsun canım
Kıss anam ben konuya fransızım zatiİzlemiyorum daha kimseyi seçmedim ama Nisayi tutmam. Demek istedim.
Nisa'nin tipi çok tatlı :) bir de çok yetenekli çizimleri falan. Sanatı ve güzelliği için tutuyorum :)))İzlemiyorum daha kimseyi seçmedim ama Nisayi tutmam. Demek istedim.
Gordum canım. Eliyle açıyor ve açtığı tek meze salonun ortasi kadar büyük oluyor arka tarafı görüyorsun bakınca. Biir çok akrabamiz yapıyor ama kimse onun gibi yapamıyor.Görünüşünden belli şahane olmuş
Hangi sitilde yapıyo, gördün mü hiç
Mevzu SurvivorKıss anam ben konuya fransızım zati
Senle benden başka kimler var acaba Anadolu yakasındaCanım İstanbul Anadolu yakasındaysan bizim gittigmiz yeri öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?