Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte ben o gündemden uzak çocuğum moda programı sevmem ama yarışma olsun yemekteyiz olsun görürsem oturur izlerim

Zaten, zat-ı muhterem bir programda anlatmıştı. Hep üzücü haberler vs vardı kanallarda, ben de o yüzden insanları eğlendirmek adına bir kanal yapmaya karar verdim demişti kendisi

06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates
1 tk pekmez tahin + 1 ceviz
1 adet kavılca tam buğday unundan lavaş (ben yaptım)

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara
1 küçük yulaf unlu cookie (pekmez tahinli)

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata
1 küçük bardak acılı şalgam suyu

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- L u c i a

Zipzip- kaptanım neden kaptanların tartı resmini özelden istiyorsun bunu hep merak ettim
Canım simdi mesela sen kaptansin tarti sonucunu açıkladin yuzden 1 cikti
Bende kaptanim bakiyorum yuzde 1 den fazla cikmak icin elimden geleni yapıyorum
Bu durumda ilk aciklayana haksizlik oluyor

Afiyet olsun canım

İşte ben o gündemden uzak çocuğum moda programı sevmem ama yarışma olsun yemekteyiz olsun görürsem oturur izlerim
Tam annemin aradığı evlatsın Bende realistin bayrakla koşanı… Yazık kadın kaptırmış kendini evlendirme programları falan izliyor, ‘ajanstan anne bunlar, tutulmuş adamlar, Allah aşkına değiştir kanalı’ diyorum. O kadar inanmış ki kadın ‘Ajan mı? Tipi de benziyor zaten’ diyerek cevap veriyor

Eltim henüz yok, gorumcem 50 kg catlatacak kimsem yokmuş tühhh

Bende asla izleyemiyorum tahammul edemiyorum. Hiç tv izlemiyorum şuan

6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay

İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu

İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye

Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata

2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim

Zipzip- sandriyon _ASTRAL_ Cordelia

Benim annem babam da öyle, bütün gün naapsınlar takılmışlar bunlara. Ben de çok nadir tv izlerim.

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…