pastelfit k.v bana ne yollamış? Sence ben kaç tane yicem?
mantı mı bu gerçektenGordum canım. Eliyle açıyor ve açtığı tek meze salonun ortasi kadar büyük oluyor arka tarafı görüyorsun bakınca. Biir çok akrabamiz yapıyor ama kimse onun gibi yapamıyor.
Afiyet olsun canim6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay
İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu
İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye
Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata
2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim
Zipzip- @sandriyon @yildiz4kc Cordelia
Boşnak mantısımantı mı bu gerçekten
Boşnak mantısı canım.mantı mı bu gerçekten
Ben neye benzettiğimi asla soylemem çok gulersinizBoşnak mantısı
Dağıtsın tabi. Ne de olsa ardını toplayan bir anası varOh maşallah ohhh hoplasin ziplasin dağıtsın
Saol canımAfiyet olsun canım
Saol tatlım Ankaradayım ben ilgin alakan için tşk ederimCanım İstanbul Anadolu yakasındaysan bizim gittigmiz yeri öneririm
Afiyet olsun canım06 Mart 2022
öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates
1 tk pekmez tahin + 1 ceviz
1 adet kavılca tam buğday unundan lavaş (ben yaptım)
aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara
1 küçük yulaf unlu cookie (pekmez tahinli)
akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata
1 küçük bardak acılı şalgam suyu
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- @L u c i a
Afiyet olsun canım6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay
İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu
İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye
Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata
2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim
Zipzip- @sandriyon @yildiz4kc Cordelia
Elinden gelen şey mi
Gec tartılirimNe yapıyorum mesela?
Aslında bende izlemiyorum. Yani masha ve koca ayı sayılıyorsa izliyorum şu an meselaBende asla izleyemiyorum tahammul edemiyorum. Hiç tv izlemiyorum şuan
Tamam, eliyle büyüttükten sonra kol böreği gibi sarıp lokma lokma koparıyo mu? Bu şekilde mi yapıyoGordum canım. Eliyle açıyor ve açtığı tek meze salonun ortasi kadar büyük oluyor arka tarafı görüyorsun bakınca. Biir çok akrabamiz yapıyor ama kimse onun gibi yapamıyor.
SÖYLEEEE SÖÖÖÖÖYLEEEGec tartılirim
Spor yaparim
Baska bir yolu var soylemem
Benim tatlı Saracımmm ben de seniiiiOyyyy canım bende seni yirim
Aslinda cok fazla değil canım ama ara ogun yemesen guzel olurmuskavılca unu mavılca unu, normalden küçük müçük... sonuçta fazla yedim farkındayım. hafta sonum güzel olmadı. cumaya kadar eksi gelmek istiyorsam kendimi hizaya çekmeliyim.
şu savaş ve yağ fiyatları çok gerdi beni. moralim bozuk ne olacak diye düşünüp duruyorum. Allah sonumuzu iyi etsin
Yalancı sosyete mantısı mi bupastelfit k.v bana ne yollamış? Sence ben kaç tane yicem?
Nisa kimAfiyet olsun canım
Gerçek boşnak mantısı has öz orijinalYalancı sosyete mantısı mi bufesang görmesin
Anladım canımCanım simdi mesela sen kaptansin tarti sonucunu açıkladin yuzden 1 cikti
Bende kaptanim bakiyorum yuzde 1 den fazla cikmak icin elimden geleni yapıyorum
Bu durumda ilk aciklayana haksizlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?