Evet ya.. sürdürülebilir diyet olmayinca sonu acı bitiyor. Cumadan beri freni patlamış kamyon gibiyim. Canımın çektiği çekmediği her şeyi yedim...Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyor
Hmmmm anladım canım çok kolay bir şekilde atlatırsın inşallah Allah yardımcın olsun canım benimTeşekkür ederim bitanem. Geçen sene göz altına dolgu yaptırmıştım. Birkaç ay once o dolgu biraz daha alta kaydı ve şişlik yaptı. Bir yandan zayıfladım yüzüm zayiflayinca daha da göze batmaya başladı. Biriyle konuşurken aklıma orası geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Ama güzel verdin kiloları yürekten tebrik ediyorumMesela geçen sene ekimde diyete başladigimda mayista ramazan hedefim 80di ama olmadi. Yine de yol aldimmi aldim 85tim. 1 haziran hedefim 79du ben 82 civarıydim. Bir kizin dogumgunune 77 dedim onu tutturdumaslinda yazin diyet yapabilseydim coktan hedefe varacaktim ama surekli yap boz yap boz boyle gitmez bu yani.
Afiyet olsun canım benimEvet ya.. sürdürülebilir diyet olmayinca sonu acı bitiyor. Cumadan beri freni patlamış kamyon gibiyim. Canımın çektiği çekmediği her şeyi yedim...
Bayramda 65 diyorum bakalımYa tutmasada hedefsiz yol olmaz. Başarmak için önce inanmak gerek, inanmak içinde hedef ve çaba gerek
Tatlı Saracım benim inşallah. Ama o gün yine dua edin hatırlatırım benHmmmm anladım canım çok kolay bir şekilde atlatırsın inşallah Allah yardımcın olsun canım benim
Biraz daha buyusunler ogretcem bende valla. Ya kışın daha zor. Çünkü üşümesinler diye odaya elektirikliyi aciyorum eee birini yikarken diğeri gidecek diye eşimi cagiriyorum falan haldir huldur banyo yapiyoruz bagrişlar çığlıklarSeninkiler küçük ama daha. Benim oğlum çooooook şükür artık kendi yıkanabilmeye başladı ben sadece küvete sokup çıkarıyorum girişi baya yüksek. Darısı başına canım
Ben de işte uzun zaman sonra kamyon değil tır gibi üç gün mahvettim.kizim da teselli ediyor.anne aylardır dikkat ettin olsun üzülme diyorEvet ya.. sürdürülebilir diyet olmayinca sonu acı bitiyor. Cumadan beri freni patlamış kamyon gibiyim. Canımın çektiği çekmediği her şeyi yedim...
Sagol canim sende guzel yol aldin. Son bir gayretle devam edicezAma güzel verdin kiloları yürekten tebrik ediyorum
Suyu çok sıcak mı yapıyorsunBiraz daha buyusunler ogretcem bende valla. Ya kışın daha zor. Çünkü üşümesinler diye odaya elektirikliyi aciyorum eee birini yikarken diğeri gidecek diye eşimi cagiriyorum falan haldir huldur banyo yapiyoruz bagrişlar çığlıklar
Üffff evet soğuğu da var. Eskiden yıkarken sanki etini kesiyormusuz gibi çığlık çığlığa ağlardı deli çocuk. Şimdi yıkanıyor arada kontrol için bakıyorum duşun altında dans edip şarkı söylüyorBiraz daha buyusunler ogretcem bende valla. Ya kışın daha zor. Çünkü üşümesinler diye odaya elektirikliyi aciyorum eee birini yikarken diğeri gidecek diye eşimi cagiriyorum falan haldir huldur banyo yapiyoruz bagrişlar çığlıklar
Kimimizin duası kabul olur bilinmez.gecen o yüzden dedim.buradan toplu dua etmek beni rahatlatıyor diyeTatlı Saracım benim inşallah. Ama o gün yine dua edin hatırlatırım ben
Beyin MR ımı çekilecek canım eğer öyleyse o yüzden olmaz demişlerdirAMiN canım
Daha önce sakinleştirici için olmaz dediler ama bu sefer inşallah yaparlar.laz damarıma basmasinlar ben sokarım onları mr makinesine
Canım benim güzel yüreklimKimimizin duası kabul olur bilinmez.gecen o yüzden dedim.buradan toplu dua etmek beni rahatlatıyor diye
Daha önce hem beyin hemde belim içindi canım ama olmaz dediler.Beyin MR ımı çekilecek canım eğer öyleyse o yüzden olmaz demişlerdir
Dua ederim tabi Allahım kimseyi zorda bırakmasınTatlı Saracım benim inşallah. Ama o gün yine dua edin hatırlatırım ben
Hmmm o zaman sonucu etkiliyor demekki tüm cesaretini topla ve çektir canım zaten hepi topu 5 yada 10 dakikalık bir işlemDaha önce hem beyin hemde belim içindi canım ama olmaz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?