Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
Hedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik

İyi düşün iyi olsun canım beyninde ve kalbinde bir sorun yoktur inşallah MR cihazı insanı ürkütüyor bende her girdiğimde korkarım ama teşhis için önemli cesaretini topla hatta sakinleştirici vermelerini söyle MR çektir sebebini anlar bir an önce tedavine başlar rahat edersin

Aman çocuklar hasta olduktan sonra sen iyi olsan da mod enerji kalmıyor. İnşallah hemen iyileşirler
Evet malesef bugün enerjim yerlerde oyuzden küçükte hasta şimdi
Evet malesef özellikle okuldan çok geliyor eylül geldi bizden hastalık eksik olmadı İshal arada oluyor okulda wc girmiyor nasıl oluyor bilemıyorum. Yarın bakalım detaylı konuşcam
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsınız inşallah
İnsallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun kaptanim
Teşekkürler büşracım
Saracım afiyet olsun
Afiyet olsunnn
Teşekkürler
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ikinize de Ateşi nasıl çocuğunun?
İnip çıkıyor hem halsiz hem idrar sıkıntısı üşütmüş Geçer hemen insallah
Afiyet olsun
canım geçmiş olsun.
Teşekkürler
Teşekkürler yıldızcım
Kızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
İnsallah halledersin ya düzeleceğini düşünüyorum

Alıntıların bazıları gitmiş olduğu kadar yazabildim.

Hedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik
Ben sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagim

Ben sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagim
Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyor

Çocuğuna geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun şişlik derken torbalanma gibi bişeymi yoksa kitle gibimi
Teşekkür ederim bitanem. Geçen sene göz altına dolgu yaptırmıştım. Birkaç ay once o dolgu biraz daha alta kaydı ve şişlik yaptı. Bir yandan zayıfladım yüzüm zayiflayinca daha da göze batmaya başladı. Biriyle konuşurken aklıma orası geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.

Valla bende cogunlukla üzerimde tuttum ama her an alamiyosun yine de. Beni cocuklari banyo yaptirmak feci yoruyor
Seninkiler küçük ama daha. Benim oğlum çooooook şükür artık kendi yıkanabilmeye başladı ben sadece küvete sokup çıkarıyorum girişi baya yüksek. Darısı başına canım

Kötü düşünme canım rabbim şifa versin bir an önce geçecek inşallah.
AMiN canım
Daha önce sakinleştirici için olmaz dediler ama bu sefer inşallah yaparlar.laz damarıma basmasinlar ben sokarım onları mr makinesine

Bugün menümü yazayım
Kahvaltı 12:00
3 çatal salatalık
4 çatal domates
5 yeşil kırma zeytin
3 minü peynir
1 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Akşam 17:30
1 kase salçalı un çorbasi
5 iri parçalı tavuk gögsü
Salata
Bonus: detoks çayı
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ gewezebidik
Adım

Eklentiler

• 89046B93-6AE8-428F-9523-89E9F9A44078.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
İstersen olursun, karbonhidrat alimini biraz daha kisitlasan hem vucudundaki farki göreceksin hemde kgda ki eksilmeyi. Tatlidan bahsetmiyorum makarna pilav türevlerini mesela sadece 1 hafta yememeyi dene. Farki goreceksin
evet karbonhidrat çok etkili zaten. yediğimde sınırlı yesem bu kadar sorun olmayacak. ama yarından itibaren bir bakacağım. cumaya eksi gelmek istiyorum çünkü. şu 80 barajını geçmem gerek motivasyonum için. çok oyalandım
Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
canım büyük hedef için sınır koymadım zaten. benim 1. hedefim 80 ya da hatta 79.9 ama o da bir türlü gelmedi.
7 li rakamlara geçsem motivasyon tavan olacak. çünkü sadece tartıda gördüğüm rakam 7 ler olmayacak. aynı zamanda bazı kıyafetlerim büyük gelirken bazı eski kıyafetlerimi de giyebileceğim. bu da bendeki motivasyonu yükseltecek. ikinci hedef 75 olacak. neyse Allah büyük, akışa bıraktık

Herkese tek tek geçmiş olsun

Ben hedef kurmayı biraktım tutturamıyorum
Mesela geçen sene ekimde diyete başladigimda mayista ramazan hedefim 80di ama olmadi. Yine de yol aldimmi aldim 85tim. 1 haziran hedefim 79du ben 82 civarıydim. Bir kizin dogumgunune 77 dedim onu tutturdum aslinda yazin diyet yapabilseydim coktan hedefe varacaktim ama surekli yap boz yap boz boyle gitmez bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…