Kendime güveniyorum140,000 mesaji kim alacak
Hedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artikBen hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
İyi düşün iyi olsun canım beyninde ve kalbinde bir sorun yoktur inşallah MR cihazı insanı ürkütüyor bende her girdiğimde korkarım ama teşhis için önemli cesaretini topla hatta sakinleştirici vermelerini söyle MR çektir sebebini anlar bir an önce tedavine başlar rahat edersinYapma canım yapma.inan çok vicdan azabı çekiyorumkendime ne çorba ne salata yaptım.evdekiler kalorili ne istedi ise onu yaptım bende nasiplendim.yarin başlamam lazım.
Yok valla abla.ama psikiyatristin verdiği sakinleştirici var.onu içsem yarın akşama kadar yatarım sabah kalkinca aha aynen böyle oluyorum
Allah korusun canım.eger bir sorun cikacaksa rabbim tatlı bir sebep versin yaptırma
AMiN canıminan şu anda panik atağa bile razıyım yeter ki beynim de yada kalbimde kötü bir şey olmasın
Çok sağol canım.aslinda sadece bir gürültü var ama o bile geriyor
Evet malesef bugün enerjim yerlerde oyuzden küçükte hasta şimdiAman çocuklar hasta olduktan sonra sen iyi olsan da mod enerji kalmıyor. İnşallah hemen iyileşirler
Evet malesef özellikle okuldan çok geliyor eylül geldi bizden hastalık eksik olmadıCanım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladıSabahtan beri tuvalete çadır kurduk resmen. Probiyotik de içmiyor… Allahtan bugün yoğurt çorbası yapmıştım ona, inşallah iyi gelir.
İnsallah teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bir an önce toparlarsınız inşallah
Teşekkürler büşracımGeçmiş olsun kaptanim
Saracım afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan bol yeşillikli omlet
Süzme peynir ve kaşar peyniri (birer dilim)
Ceviz
Yeşil salata
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Bir elma
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir tabak kıymalı pırasa yemeği
Cacık
Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie ve 6113 adım
Zipzip- Cordelia L u c i a
Eki Görüntüle 3020458
6 mart menüsü
07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates
Arada bitki çayı
13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe
Bitki cayi
16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik
18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt
Bu aralar tost fazla ust üste oldu. Bu hafta yesilligimi arttirip fit tarifte yapmayacagim adimlari da 10 binde tutmaya calisacagim bakalim sonucu ne olacak. Suyu az iciyorum arttirmaya çalışıyorum
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
L u c i a
TeşekkürlerGeçmiş olsun
İnip çıkıyor hem halsiz hem idrar sıkıntısı üşütmüşGeçmiş olsun canımAllah şifa versin ikinize de Ateşi nasıl çocuğunun?
Afiyet olsun6 Mart ( Şubat gitti kordişim)
8.00 Sütlü kahve
11.00 Yarım köy yufkasina bir buçuk yumurta, maydanoz, roka, bolca pul biber konup dürüm yapıldı. Çay , iki yeşil zeytin, bir çatal peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
16.00 Bir yulaf bar , filtre kahve
19.00 Bir porsiyon haş tavuk , roka salatası, üç kaşık yoğurt
Bitki çayı şu an içiliyor
Detoks suyu bir bardak , iki litre su
Zipzip- L u c i a Cordelia @pastel34
Eki Görüntüle 3020484
Teşekkürlercanım geçmiş olsun.
Teşekkürler yıldızcımSite o kadar donuyor ki tam ömür törpüsüHoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a geçmiş olsun. @Zeynep_Nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar
İnsallah halledersin ya düzeleceğini düşünüyorumKızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
Ben sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagimHedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik
Ben hedef kurmayı biraktımHedefe ulaşcam derken hastalandiktan sonra da bir anlami yok. Detoksta yaptim sonunda yine hep patladim. Bende 1 marta 69 dedim olmadi, 14 martta 67 dedim nasip kısmet artik
Olduğu kadar. Ben bugün çok oturdum kalktım iş yaptim ama telefon elimde değildi adımdan sayilmadi ne yapayımBugun bende 8 binde birakcam 10 bin yapamicam valla
Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun şişlik derken torbalanma gibi bişeymi yoksa kitle gibimiKızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyorBen sağlıksız verdim zaten. Yanlış yaptım kabul ediyorum. Haftaya tekrar başladığımda daha insani bir diyet yapacagim
Valla bende cogunlukla üzerimde tuttum ama her an alamiyosun yine de. Beni cocuklari banyo yaptirmak feci yoruyorOlduğu kadar. Ben bugün çok oturdum kalktım iş yaptim ama telefon elimde değildi adımdan sayilmadi ne yapayım
Çocuğuna geçmiş olsun canımEvet malesef bugün enerjim yerlerde oyuzden küçükte hasta şimdi
Evet malesef özellikle okuldan çok geliyor eylül geldi bizden hastalık eksik olmadıİshal arada oluyor okulda wc girmiyor nasıl oluyor bilemıyorum. Yarın bakalım detaylı konuşcam
İnsallah teşekkür ederim
Teşekkürler büşracım
Saracım afiyet olsun
Afiyet olsunnn
Teşekkürler
İnip çıkıyor hem halsiz hem idrar sıkıntısı üşütmüşGeçer hemen insallah
Afiyet olsun
Teşekkürler
Teşekkürler yıldızcım
İnsallah halledersin ya düzeleceğini düşünüyorum
Alıntıların bazıları gitmiş olduğu kadar yazabildim.
Teşekkür ederim bitanem. Geçen sene göz altına dolgu yaptırmıştım. Birkaç ay once o dolgu biraz daha alta kaydı ve şişlik yaptı. Bir yandan zayıfladım yüzüm zayiflayinca daha da göze batmaya başladı. Biriyle konuşurken aklıma orası geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.Geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun şişlik derken torbalanma gibi bişeymi yoksa kitle gibimi
Ya tutmasada hedefsiz yol olmaz. Başarmak için önce inanmak gerek, inanmak içinde hedef ve çaba gerekHerkese tek tek geçmiş olsun
Ben hedef kurmayı biraktımtutturamıyorum
Seninkiler küçük ama daha. Benim oğlum çooooook şükür artık kendi yıkanabilmeye başladı ben sadece küvete sokup çıkarıyorum girişi baya yüksek. Darısı başına canımValla bende cogunlukla üzerimde tuttum ama her an alamiyosun yine de. Beni cocuklari banyo yaptirmak feci yoruyor
AMiN canımKötü düşünme canım rabbim şifa versin bir an önce geçecek inşallah.
Daha önce sakinleştirici için olmaz dediler ama bu sefer inşallah yaparlar.laz damarıma basmasinlar ben sokarım onları mr makinesineİyi düşün iyi olsun canım beyninde ve kalbinde bir sorun yoktur inşallah MR cihazı insanı ürkütüyor bende her girdiğimde korkarım ama teşhis için önemli cesaretini topla hatta sakinleştirici vermelerini söyle MR çektir sebebini anlar bir an önce tedavine başlar rahat edersin
evet karbonhidrat çok etkili zaten. yediğimde sınırlı yesem bu kadar sorun olmayacak. ama yarından itibaren bir bakacağım. cumaya eksi gelmek istiyorum çünkü. şu 80 barajını geçmem gerek motivasyonum için. çok oyalandımİstersen olursun, karbonhidrat alimini biraz daha kisitlasan hem vucudundaki farki göreceksin hemde kgda ki eksilmeyi. Tatlidan bahsetmiyorum makarna pilav türevlerini mesela sadece 1 hafta yememeyi dene. Farki goreceksin
canım büyük hedef için sınır koymadım zaten. benim 1. hedefim 80 ya da hatta 79.9 ama o da bir türlü gelmedi.Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım bence
Mesela geçen sene ekimde diyete başladigimda mayista ramazan hedefim 80di ama olmadi. Yine de yol aldimmi aldim 85tim. 1 haziran hedefim 79du ben 82 civarıydim. Bir kizin dogumgunune 77 dedim onu tutturdumHerkese tek tek geçmiş olsun
Ben hedef kurmayı biraktımtutturamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?