Hmmm anladım canım bendede haşimato troidi ve insülin direnci varŞöyle bir takviye kullanmaya başladım onu faydasini gördüm acayip şiş ve gergin olurdum bir nebze azaldı karnım göğsüm kocaman olurdu okadar yok hamd olsun
Gece yatmadan önce alıyorum diyetisyenim de devam ettirdi ztn değerlerim yüzünden baya takviye alıyorum off
İnsülin direnci bende de başladı ilaç almadan diyetisyen doktor hassasiyetlerim de çıktı 33 yaşında şimdiden yaşlandım off Allah sifamizi versin cümlemizinHmmm anladım canım bendede haşimato troidi ve insülin direnci var
neden olmasın yeter ki azmedelim olacak insabende cuma 83.4 üm hedefim mart sonu 79.9 olmak insallah allahim efil efil
canim olur mu aslinda soyle ara verdim gibi. Cocuklarin haftasonu jimnastigi var dun yuzmeye de goturduk o nedenle yogun gecti. Bugunde jimnastikten sonra arkadas davet etmisti oraya gidince elime hic teli alamadim hatta sarji bitmis haberim yok. Yoksa bakiyorum en azindan yazmasam da. Biraz kilo alirsam vermeye gelcem yine. Sen ne alemdesin kilo durumun ne?Beth18 kekim nerdesin ya diyeti bırakınca bizi de mi bıraktın
beni etiketlemissin ama kaptanim ben katilmadim ki yarislara_ASTRAL_
@L u c i a
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile bekliyorum tarti fotoğrafı ve notla (nick+tarih) birlikte
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
Beth18
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
_ASTRAL_
@basbelasiyim
@Migim
Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@erenmothers
@Meyaski
Amin canımİnsülin direnci bende de başladı ilaç almadan diyetisyen doktor hassasiyetlerim de çıktı 33 yaşında şimdiden yaşlandım off Allah sifamizi versin cümlemizin
İyi geceler canımHerkese iyi geceler iyi uykular dilerim yarın iş var okul var umarım yorucu bir hafta olmaz hepimiz için görüşürüz
Yeni 17 yaşına girdiay kiyamam cok tatli kac yasinda kızin
Aynen canım hayırlısı olsunMR ın çeşidine göre süresi değişiyor evet
AMiN canımİnsülin direnci bende de başladı ilaç almadan diyetisyen doktor hassasiyetlerim de çıktı 33 yaşında şimdiden yaşlandım off Allah sifamizi versin cümlemizin
Ben şekersiz yapamdım.Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyor
İyiİyi geceler kızlar bende uyuyayım yarın güzel bir güne uyanalım
Olabilir bende kaç kez baslayip yarida biraktimBen şekersiz yapamdım.
Canım Sen hangi takımla yarışacağı birkaç kez sorduk ama cevap vermedin o yüzden şu an hiçbir takımda değilsin. Menüyazmana ve kilo bildirmene gerek yok. Sporlarında beni etiketle ama çünkü seni spor listesine ekledim.
Canım kendini zorlama bu hareketler basit gözüküyor ama degil. Dikkatli yap lütfen.fesang gel seninle birlikte yarın plank ve squat a başlayalım.kaptanlar kabul ederse yaptiklarimizi mavi ve kırmızı takıma hediye edelim.(kendimizi motive etmek için dedim )
Pazarda yaşlı bir teyze buldum kendime odun ateşinde kepekli undan yufka ekmek getirip satıyor. Yemesi de bir güzel lezzetli ki tatlım .. valla ağzın sulanmakta haklıkahvaltıni okurken agzim sulandi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?