Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yaa bu hangi egzersiz ben kacirmisim. Bir de cok dogru yapiyorsun, civi civiyi soker, agrin varsa daha cok yapip kaslari alistirmak en iyi cozum aslinda
Şunu yapıyorum canım. 2016 da uzun süre yapmıştım, gerçekten vücudunun her yerini çalıştırıyor ve 30 dakikacık.

Ellerine sağlık spor kaptanım.
Sonucu heyecanla bekliyoruz.

Ben pazartesi grup seçilecek sandım . Cumartesi gecesi seçilmiş

Plank ve squat yaptim sabah
Mavilim mavi şelim tenhada görüşelim mavilim
Gruplar cuma öğleden sonra seçiliyor tabi müsait olmayınca akşamına kalıyor. Sen cumartesi gecesi deyince aklim karıştı biraz acaba öyle mi yaptiydik

Eline sağlık canım

Şunu yapıyorum canım. 2016 da uzun süre yapmıştım, gerçekten vücudunun her yerini çalıştırıyor ve 30 dakikacık.
Sabah görmüştüm bunu ekledim şimdi yarına yapayım olmazsa cidden 500 kalori yakılyrmu bunda ,direk hepsini yapamam herhalde yavaş yavaş olsun:))

Ben kizin hic o yanda bezi oldugunu konduramiyorum cunku ailesinin kafa yapisiyla cok ters dustugunu soylemisti. Kizla 2, 3 defa bir araya gelmistik. Hic negatif enerji almamistim... Ama icini bilemem yinede

Ben kizin hic o yanda bezi oldugunu konduramiyorum cunku ailesinin kafa yapisiyla cok ters dustugunu soylemisti. Kizla 2, 3 defa bir araya gelmistik. Hic negatif enerji almamistim... Ama icini bilemem yinede
Yinede belli olmaz umarım dediğin gibi o kafa yapısı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…