Onu bende gordum canim daha markete gitmedik kac oldu acaba merak ediyorumT yol diye bir site var orada gördüm
Bugun haberde gordum 400-500 ton uretiyormusuz cogunu ithal ediyormusuzBen yağ firmasında çalıştım Türkiye kendi yani gayet üretebilecek kapasitede Trakya yeter zaten tek başına.
Tohumu satarsa yurt dışına yagi alır tabi.Bugun haberde gordum 400-500 ton uretiyormusuz cogunu ithal ediyormusuz
Urettirmiyorlar ki
Çoğu markette yok yag kaldırmış hepsiOnu bende gordum canim daha markete gitmedik kac oldu acaba merak ediyorum
Neyi dogru yapiyorlar ki sankiTohumu satarsa yurt dışına yagi alır tabi.
cok teskkurler denicem yarinŞunu yapıyorum canım. 2016 da uzun süre yapmıştım, gerçekten vücudunun her yerini çalıştırıyor ve 30 dakikacık.
Ayyyynen öyleNeyi dogru yapiyorlar ki sanki
Ya ben gerçekten anlamıyorum bizim ülkemizde bir sürü Toprak var Neden ayçiçek Afyon'da bir üretilebilen bir şey. Biz ülkemizde yağ bile başkasından alıyoruz. 300 TL nedir?Neyi dogru yapiyorlar ki sanki
Şeyden yaaaa dış mihraklardan çünkü bizi kıskanıyorlarYa ben gerçekten anlamıyorum bizim ülkemizde bir sürü Toprak var Neden ayçiçek Afyon'da bir üretilebilen bir şey. Biz ülkemizde yağ bile başkasından alıyoruz. 300 TL nedir?
Tarıma önem verilmiyor canim ne yazik kiYa ben gerçekten anlamıyorum bizim ülkemizde bir sürü Toprak var Neden ayçiçek Afyon'da bir üretilebilen bir şey. Biz ülkemizde yağ bile başkasından alıyoruz. 300 TL nedir?
Yaa simdi birsey dicem olmayacak siyasete girmeyelim.Şeyden yaaaa dış mihraklardan çünkü bizi kıskanıyorlar
Haklısın canımYaa simdi birsey dicem olmayacak siyasete girmeyelim.
Yeyom yeyom doyamayom dohtor bey.Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili onur üyeleri.
@Mefkurem @askrhpozitif @Bal0ncuk @Kmsl Hnd @Zeynep_Nihal @aypare ackerman @masal_19 @sulisim @kackaloribu clara @MaYa_MiLa @aytozuvegece @oya17
Hayırlı Cumalar sayfamızın sevgili İzinli Üyeleri
Eee ne çıktı?Yeyom yeyom doyamayom dohtor bey.
Buraya taşındığımızdan yeni aile hekimi boy kilo ölçümü istedi obezite şeysi.
Ne çıkcak sırtımda manto ilen kilolu çıktım tabii kiEee ne çıktı?
Ben tartılırken boynumdaki ince zincire kadar çıkarıyorumNe çıkcak sırtımda manto ilen kilolu çıktım tabii kicikarmayla ugramadim, hemsire de istemedi
Kendi kendine yeten 7 ülkeden birisiyken tarımı bitirilen bir ülkeye level atlatık sadece..Ya ben gerçekten anlamıyorum bizim ülkemizde bir sürü Toprak var Neden ayçiçek Afyon'da bir üretilebilen bir şey. Biz ülkemizde yağ bile başkasından alıyoruz. 300 TL nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?