Ben saatimi bir türlü doğru programda çalıştıramadığım için karın egzersizleri kısmında yani elim kolum çok hareket etmediğinde kaloriyi doğru saymıyor saatim. Ama karın hareketlerine kadar birebir gitti. Zaten en büyük zorluğu hareketlerin dinlenme olmadan peş peşe gelmesiSabah görmüştüm bunu ekledim şimdi yarına yapayım olmazsa cidden 500 kalori yakılyrmu bunda ,direk hepsini yapamam herhalde yavaş yavaş olsun:))
Selam canim afiyet olsunSelam canlarımbugün çıldırmış gibi yemeye ara vereyim dedim. Pırasalı omlet yapicam şimdi
Geçti o sınır kaptanımBoy olunca tabi
Kendine sınır belirle canım o kiloyu geçmemeye calis
Kabul olmaz böyle canım günlük menü bildir ve kilo alma eksilerle gelKusura bakmayın doğru düzgün giremiyorum ve bildirimde gecikti
Cuma 85.4
Pzrt 85.7
+300
Zipzip- Cordelia Lavinia_98
Sorin değil abla baklava dışında iyi menüLavinia_98 etiket ya nlış olmuştu.
Muhteşem sin canım
Ama benden biseler koptu bikere oyuzden icim almiyoYinede belli olmaz umarım dediğin gibi o kafa yapısı yoktur.
Dinlenme olmadan yapılmasıda zor olur,arada yapanadıkalrımızda olur mutlaka.Ben saatimi bir türlü doğru programda çalıştıramadığım için karın egzersizleri kısmında yani elim kolum çok hareket etmediğinde kaloriyi doğru saymıyor saatim. Ama karın hareketlerine kadar birebir gitti. Zaten en büyük zorluğu hareketlerin dinlenme olmadan peş peşe gelmesiKarısı bile "durmuyor bu adam, unuttun bizi, bu son hareket diye düşünüyorum" deyip duruyor video boyunca .
Neeeeyyyyy5 litre yağ 300 TL olmuş
Delirdiler bu nedir5 litre yağ 300 TL olmuş
Had ya hangü marka oda.5 litre yağ 300 TL olmuş
Çok normal zaten hissettiklerinde.Ama benden biseler koptu bikere oyuzden icim almiyo
Ne degisti 1 hafta da cok sacma gercektenGün de geçen hafta 109 TL idi. Yuh yani.
T yol diye bir site var orada gördümAaa ciddi misin 180 diyorlardi
Ben yağ firmasında çalıştım Türkiye kendi yani gayet üretebilecek kapasitede Trakya yeter zaten tek başına.Ne degisti 1 hafta da cok sacma gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?