Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Geçmiş olsun canım . Anasinifi maalesef en korumasız oldukları zamanlar

Geçmiş olsun canım. Bence doktora götür tekrar. İlaçlarını değiştirsin. Allah esirgesin geç kalmış olma tedaviye.

Geçmiş olsun canım, götürecekmisin doktora. Ateş kusma birlikte ciddi olabilir
Ozele goturcem bu sefer. Zaten randevu yok, acillerden tiksindim artik..

O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti

Süpersin insan daha çok motive oluyor tabi
Sağol canım tabiki de öyle
Gözleme hariç iyi afiyet olsun bir daha yeme
Artık dün oldu ama evet 7 Mart başladık. Zipzip- başladık di mi

Canım nasıl geçti muayene?

İyi geceler mavim.

Dk 10 puan hesaplıyorum ilk sayfada 8 puan yazıyor

Çok geçmiş olsun.
Ben bugün başlıyor um
Afiyet olsun
Afiyet olsun abla

Geçmiş olsun canım bol şifa insanlahh

Günaydın grubun güzel tatlı emekçi kadınları
8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Anca gelebildim işe biraz yürüdüm sonra minibüs yaptım ve acayippp soğuk bir İstanbul üstüne birde yağmur var, 8/9 arasi filtre kahvemi içtim şimdi sahaya çıktım ama donuyorummm Allah dışarıda olanlara yardım etsin

yaa o eslerin yorumlari olumlu olunca ne mutlu ediyor insani, Benimki bana pehlivan diyordu diyete baslamadan once ahahah gecen gun boyle durdu aa dedi senin popon kuculmus. minicik kalmis dedi nasill mutlu oldum. :)
Benimki de Arnolg derdi bana, hep dalga geçerdi. Farketmiyo şimdi de dalga geçiyo. Akşam çocuklara, annenizle resim yapabilirsiniz diyodu
Afiyet olsun ablacim
Teşekkür ederim canım
Hayatım acile gidiyosun iyi güzel bakıyor, seni polikliniğe yolluyo ama randevu yok. Kolu kırık çocukla randevu alamadım. Neyse mecbur özele gidiliyo38’e kadar , hatta halsizliği yoksa üstüne de çıkabilir. Beni kusması endişelendirdi. Bu sefer halsiz kalır çocuk

Bakalim kusma tekrarlarsa o zaman ayvayi yeriz işte basladimmi durmuyor. Evde her türlü ilac var zaten... İshalde başlayabilir artik hastalığının gidisatindan bazi şeyleri öngörüyorum mesela probiyotik başlıyorum ishal fazla olmuyor o zaman halsizde kalmiyor. Simdi yumurta hasladim bakalim yiyecekmi, yese de duracakmi icinde...

Gunaydin canim Allah kolaylik versin

Bana bol kahve lazim bugun

İki çocuk birden sürekli hasta olunca artık bişeyleri çözüyosun mecbur. Bi doktor bana “anne çocuğunun en iyi doktorudur” demişti, artık biliyosun aşşağı yukarı çocuk nasıl hasta oluyo

Aynen oyle ben mikrop kapmış kesin derken cebremdekiler yok yok usutmustur diyolar. Ama ben anliyorum enfeksiyon var keşke sağlıkçi olsaymisim diyorum bazen

Ben dün alamadim bugun almam lazim pahali mahali demeden alcam artık ne yicem ben
Yeşillikler sürekli değişiyo maalesef, çok da gitmiyor. Beyaz lahana, havuç, turp yapıyorum hem doyurucu hem de baya gidiyor. beyaz lahanayı 10 liraya almıştım cuma günü. Ama maydanoz 5 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…