- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.867
- 1.423
- 60
Snaw'da yere eğilemedim bile dümdüz oldu insanlar, ben köprü gibi kaldımafiyet olsun ortimm
ayy ben de bugun ayni videoyu denedim 4. dk da bi yarim dk mola verdim sonra 15. dk da tamamen biraktim. Gunun geri kalaninda leslie ve yuruysu yapicam. O nasil kol calistirmaktir, bugun pert olucam bilgisayarda yazi yazamayip isimi yapamayacak hale gelicem gibi hissettim.
o yumruk savurmalar iyide bu kolu one arkaya cevirtip sonra yukariya dogru tutturuyor ya orada yandi benim kollarrSnaw'da yere eğilemedim bile dümdüz oldu insanlar, ben köprü gibi kaldım10 dakşka filan zorlandım yani bıraktım kol hareketleri güzeldi onları epey yaptım yumrkları savurdum .
Hızımı alamayıp 10 dakka zumba yaptım düm dek şarkısında ...
Günaydın canim iyi calismalarKizlar herkese gunaydin tekrardan,
hadi ben ofis islerime kactim. Firsat bulucna gelirim ogleden sonra
Sağlıkla, mutlulukla geçsin tatlım.Maşallah en güzel en sevdiğim yaşlardan geçiyoruz biraz yavaş geçse bari
Yumruklar iyi çalıştı gerçi kollarım benşmde yanmaya başlamıştı direk yüklenmemek lazım bir anda .o yumruk savurmalar iyide bu kolu one arkaya cevirtip sonra yukariya dogru tutturuyor ya orada yandi benim kollarr
sinavida dedigin gibi yarim sinav yaptim ben de
Niye resmiyiz kız? Teşekkür ederim canımDoğum gününüz kutlu olsun fesang
Ayyyy ne güzel dilekler bunlar, hepimize nasip olsun inşallahfesang cigim, yeni yasin kutlu olsun. Istedigin her sey sen daha onlari dilerken gercek olsun. Yeni yasin sana sıkı bir popo, baklava dilimli bir karın, sütun gibi bacaklar, yiyen ama asla yedigini belli etmeyen bir bünye versin.
Seni seviyoruz, sevdiklerinle saglikli afiyet dolu bir yas olsun. Iyiki dogmussun
Teşekkür ederim masalcim ya nerelerdesin özlettin kendini
Simdilik birseyler yediler abla birazdan dra goturecegimMuhtemelen midesini de üşütmüş. Bazen öksürük de çıkartıyor.
Neyse ki yüksek değilmiş ateşi.
Doktora gidene kadar nane limon kaynatıp içirebilirsin içmek istemez gerçi de bir iki yemek kaşığı midesine girse yeter. Tavuk suyu çorba yapabilirsin limonlu naneli....
Belki telastan üzüntüden aklına gelmez canım.
diyet modundan bayaa uzaklaştım canım. ara tatil covid falan derken de buralara hiç uğrayamadım. ara ara girip 1-2 sayfa okuyabiliyorum ancakTeşekkür ederim masalcim ya nerelerdesin özlettin kendini
Covid mi oldun canım çok geçmiş olsun. Kilo ne durumda kontrol ediyor musun bari :))diyet modundan bayaa uzaklaştım canım. ara tatil covid falan derken de buralara hiç uğrayamadım. ara ara girip 1-2 sayfa okuyabiliyorum ancak
Teşekkür ederim Büşracım iyi ki varsın
kaptanım özürlerimi sunuyorum dün diş randevum vardıSelammmm
Bildirimlerinizi bekliyoruz.
Bildirdiyseniz bu mesajı dikkate almayın.
@L u c i a çocuklar nasıl oldu hastanede misin?
@60kiloyum Mavi
@Lavinia_98 Yeşil Kaptan eceboce Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @Birgaripanne Yeşil
evet covid geçirdik canım ama iyiyiz sıkıntı yok şükür. haftada 1 2 kez tartılıyorum aklıma gelirse. şu an 59 dayım. 60 ı görmediğim sürece diyete dönmem herhalde.Covid mi oldun canım çok geçmiş olsun. Kilo ne durumda kontrol ediyor musun bari :))
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?