- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Afiyet olsun canim07 mart menum
Kahvalti
Biraz cosmus olarak yumurtali sucuk
Tahin pekmez
Evde tam bugday ekmegi kalmamisti normalden yedim biraz
Acili domates sosu
Ara
Bitter +kahve
Ara
Yogurt
Aksam
Kuru patlican dolmasi 1 tane ama buyuktu
Yesil mercimek, eriste corbasi
Kuzu kavurma
Bugun biraz kacirdim
Cuma odul yapmadim, haftasonuda evde degilim diye cok sktim kendimi bugun kemeri biraz bol tutmam gerekiyodu
Yarin son gaz devam kacamaksiz
Adimimda cok yok cunku regl agrisi sanirim... Regl olmasadam agrisi var tuhaf...
Zipzip- Cordelia @yildiz4kc @Maviokur
Nazar etme ne olur çalış senin de olurOkudum okudum abla da kimseye nazar etmedim
Hayatım ne güzel şiir , sabah sabah içim açıldıHoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. ( N. Hikmet)
Kalbi güzel, kendi güzel tatlım. Gülüme şiir yakışır dedim yüreğine hediye ediyorum.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizimle sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun.
İyi ki gelmişsin hayata, hayatımıza. Seni çok seviyorum. Ömür boyu dostluğumuzun, kardeşliğimizin sürmesini diliyorum.
D O Ğ U M G Ü N Ü N
K U T L U O L S U N
B İ T A N E M
Günaydın canimGünaydın canlarım hepinizin kadınlar gününü kutlarım
Günaydın ablacimGünaydın sımsıcak güzel bir günümüz olsun
.
Gunaydin ablacimGünaydın
Gümnaydınlar çayımı içiyorum bende bitsin yeşil çaya geçeceğimGünaydın kızlarkalkayımda yeşilçay ımı hazırlayayım
Teşekkür ederim sağol ne güzel sözler öyle,artık tıklamaya başladık dikkat ediyorum gerçide gene iyiyim yaşıtlarıma balıyorumda çökenler var resmen.maşallah abla sana enerjine hayranım ne yaşlanması en güzel çağların
Bir adet çeyrek porsiyon lavaş: 40 kalori. 1 lavaş kaç kalori: 185 kalori. 50 gramlık ince lavaş kalori: 142 kalori. 100 gramlık lavaş: 284 kalori.Tartim yok benim 1 lavaş yedim küçük diye güvenip cok buyuk değildi
Günaydınçok geçmiş olsun bu kış hep hastaıkla geçti burası gene soğudu kar bekleniyor geneGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Çok sıkıntılı aslında ne zmaan o krampların eleceği elli olmuyor,en ufak bir harekette tık diye gidiyorum.Ablacım bende son 3 yıldır var. Öncesinde fibromiyalji vardı , sırt bölümünde. Allah beterinden korusun hepimizi inşallahSana da çok geçmiş olsun Ağrılar zorluyor, çoğunun tedavisi de yok. Allah şifa versin ablacım
Ne güzel demiş şair Nazım Hikmet RanHoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş leğenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin. ( N. Hikmet)
Kalbi güzel, kendi güzel tatlım. Gülüme şiir yakışır dedim yüreğine hediye ediyorum.
Ailenle , sevdiklerinle ve bizimle sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun.
İyi ki gelmişsin hayata, hayatımıza. Seni çok seviyorum. Ömür boyu dostluğumuzun, kardeşliğimizin sürmesini diliyorum.
D O Ğ U M G Ü N Ü N
K U T L U O L S U N
B İ T A N E M
Bir çoğunuz benim benim çocuğum gibisiniz zatenKızın benimle yaşıtmış abla
Kutlu olsun hepimizeKadınlar günümüz kutlu olsun Güzel Kadınlar
Geçmiş olsun canım. Bence doktora götür tekrar. İlaçlarını değiştirsin. Allah esirgesin geç kalmış olma tedaviye.Kaçıncı kez hastalaniyor bilmiyorum ama 3.5 haftadir hastalik cekiyoruz kucuge de bulasir tekrar...
Gümnaydınlar çayımı içiyorum bende bitsin yeşil çaya geçeceğim
Teşekkür ederim sağol ne güzel sözler öyle,artık tıklamaya başladık dikkat ediyorum gerçide gene iyiyim yaşıtlarıma balıyorumda çökenler var resmen.
Bir adet çeyrek porsiyon lavaş: 40 kalori. 1 lavaş kaç kalori: 185 kalori. 50 gramlık ince lavaş kalori: 142 kalori. 100 gramlık lavaş: 284 kalori.
Böyle yazıyor .
Günaydınçok geçmiş olsun bu kış hep hastaıkla geçti burası gene soğudu kar bekleniyor gene
Çok sıkıntılı aslında ne zmaan o krampların eleceği elli olmuyor,en ufak bir harekette tık diye gidiyorum.
Hepimiz iyi olalım sağlıklı olalım yeter
Ne güzel demiş şair Nazım Hikmet Ran
Bir çoğunuz benim benim çocuğum gibisiniz zaten
Kutlu olsun hepimize
Günaydın canımGümnaydınlar çayımı içiyorum bende bitsin yeşil çaya geçeceğim
Teşekkür ederim sağol ne güzel sözler öyle,artık tıklamaya başladık dikkat ediyorum gerçide gene iyiyim yaşıtlarıma balıyorumda çökenler var resmen.
Bir adet çeyrek porsiyon lavaş: 40 kalori. 1 lavaş kaç kalori: 185 kalori. 50 gramlık ince lavaş kalori: 142 kalori. 100 gramlık lavaş: 284 kalori.
Böyle yazıyor .
Günaydınçok geçmiş olsun bu kış hep hastaıkla geçti burası gene soğudu kar bekleniyor gene
Çok sıkıntılı aslında ne zmaan o krampların eleceği elli olmuyor,en ufak bir harekette tık diye gidiyorum.
Hepimiz iyi olalım sağlıklı olalım yeter
Ne güzel demiş şair Nazım Hikmet Ran
Bir çoğunuz benim benim çocuğum gibisiniz zaten
Kutlu olsun hepimize
Günaydın canim@fesang iyi ki doğdun canımkaç oldun ayıptır sorması merak ettim
Canikolarim sizlerin de kadınlar gününüz kutlu olsun
Günaydın canimGünaydınlar herkese.
Kadınların her anlamda daha fazla değer gördüğü, emeklerinin karşılıksız bırakılmadığı, psikolojik olarak yıpratılmadığı, hırpalanmadığı, tacize ve/veya daha kötü fiziksel zorbalıklara maruz kalmadığı, hangi nedenle olursa olsun yaşam haklarının elinden alınmadığı bir topluma kavuşmak dileğiyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
Günaydın canimGünaydın ❤
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Hayirli sabahlar ablacimHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın hocam şiirle aram yoktur aslında hiç bazen böyle dokunuşuyla bile hüzünlendriyor değilmi bizleriGünaydın canımŞairler duygularımızın tercümanı olmuştur hep.
Günaydınla rkuzumGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Hayirli sabahlar ablacim
Günaydın kaptanimGünaydın
Alıntılar gidiyor sürekli
Menüler ve adımlar şahane. @gewezebidik sporun göz dolduruyor@She-Raa bacağın nasıl oldu? @sandriyon menü de spor da pazartesiye uygun olmamış. Tartıya son 3 günümüz. Lütfen önümüzdeki 3 günü güzel değerlendir
@fesang doğum günün kutlu olsun. Sana huzur ve mutluluk getirsin
Günaydın canim
Afiyet olsun ablacim7 Mart menüm
Sbah yarım yumurta 1 kaşık havuç tarator 1 parça peynir çay
Ara 1 kayısı çayı.
Akşama doğruda 2 kaşık barbunya 2 kaşık salata
1 kupa kayısı çayı
Adım 8540
Su 1,5 litre
Zipzip- @Lavinia_98
Afiyet olsun canim07.03.2022
12:45
1 yt kuru fasulye
5 yk pirinç pilavı
15:00
1 Muz
17:30
1 kase mercimek çorbası
Su: 2,5 lt
Spor 11000 adım: 1100 p
200 zip : 2000 p
Zipzip- Cordelia @yildiz4kc
Gecmis olsun canim cok zorlama kendini yuruyus yaparkenGünaydın kaptanım. Teşekkür ederim ilgin için
Bende siyatik sinir sıkışması var. Kasa aşırı baskı olunca sinirler sıkışıyor ve dayanılmaz bir ağrı oluyor, yürüyemez hale geliyorum.
Şimdilik daha iyi gibi, yürüyebiliyorum en azından , buna şükür
Afiyet olsun canimpazartesi menusu
7.40.terayaginda yumurta ,3 siyah zeytin ,1 yk lor,1 ctl labne,2 dilim ekmek
10.30 1 kupa kahve
14.30 3 yk susuz kabak yemegi,2 yk yogurt
18.30 4 yk nohut,4 yk tavuklu pilav
23.40 1 elma 5fındik
1 lt tarcinli su
0.5lt normal su
0.5 lt karisim suyu
Zipzip-
Cordelia
spor cok az var onuda yazmayim
kızimla uyuyakaldım saat 9 da
Günaydın canimGünaydın herkese
Günaydın canimGünaydın kızlarkalkayımda yeşilçay ımı hazırlayayım
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Geçmiş olsun canım, götürecekmisin doktora. Ateş kusma birlikte ciddi olabilirGünaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?