canım benim Allah acil şifalar versinSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
çok geçmiş olsun kuzucumKuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.
Yürüyüş yapıyorum dedim, tek başına yetmez fizik tedavi de gerek dedi. İki hafta sonra geçip geçmeme durumuna göre tekrar gel dedi.
Normalde ağrı başlayınca yürüyemiyordum ama bence burda attığım adımlar rahatlattı biraz. Hafif bir şekilde atlatırım inşallah
a a
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine kalın giyin üşütmeİstanbul yarın tatil çok mutluyum kızlar dondum bugün sormayın buzzz dışarıda çalışıyorum bide ellerim kurudu kıpkırmızı yaa
Durumlar nedir?Cordişim okuldayım. Doktor randevum 2de
Tabi ki hoşgeldiniz.Kızlar zayıflama grubunuza katılabilir miyim ?
Sağol canım bir yere kadar kalın giyiniyorsun hasta olmamak için takviyelere verdiğin paralar ztn offfgeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine kalın giyin üşütme
Çok tesekkur ederim hosbuldumTabi ki hoşgeldiniz.
Benim Saracimmmm ameliyat değil yahu. Minik bir operasyon sanıyordum operasyon bile denemezmiş
Mezdeke açtmmmm
Hadii eller havayaaaaaaaaa
Totolar ve kalçalar çalışsnnnnnn
Yansnn yansnnnnn
Yaaa habibii
Çıktım ortim vallahi tatil coook mutlu oldumDurumlar nedir?
Kar tatili geldi..
Evet gün sonu yazıyoruz. Menü ve spor bildiriyoruz.Çok tesekkur ederim hosbuldumGün sonu mu yaziliyor öğünler besinler canim ❤❤
Canım çok geçmiş olsunBenim Saracimmmm ameliyat değil yahu. Minik bir operasyon sanıyordum operasyon bile denemezmiş
Çok geçmiş olsun canım benim.Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritilmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense neyse ki yarın okullar tatil
Çok geçmiş olsun.Sağol canım bir yere kadar kalın giyiniyorsun hasta olmamak için takviyelere verdiğin paralar ztn offf
Canım çok geçmiş olsunnasıl geçti
Sağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladıÇok geçmiş olsun canım benim.
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?