Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Antibiyotik cuma bitti dün yine basladik. Yalniz degilsin canim

Bazen olabilir kendine kizma

Selam kizlar sabah kucugu aldim aktiviteye gittim. Ordan ciktim yuruye yuruye eve dogru gidelim dedim hava guzel kuslarla oynadik hala disardayiz
Sabah 10da ciktiydim halada girmedim 5bin adima gelmisim 8bini cebe atim oyle eve girerim artik
Bende boyle daha gecmis yapmadim yenice aldim tlfnu elime

Babam rahatsızlandı gülüm.ankarada gitmedigimiz hastane kalmadı.eve gece 3 te geldim.cocugu okula götüreceğim ama heryerim ağrıyor.
Gecmis olsun canim
Mezdeke açtmmmm

Hadii eller havayaaaaaaaaa
Totolar ve kalçalar çalışsnnnnnn

Yansnn yansnnnnn
Yaaa habibii
Selam tatlim
Hosgeldin gruba
Ben senin gelme torenini kacirmisim ya

Eve simdi girdim canlar 8bin cepte gerisi Allah buyuk

maalesef kreş ortamı her türlü hastalığa davetiye çıkarıyor. bizim de öyleydi. sağlıklı olduğumuz gün sayısı ayda 15 gündü . mecbur kullanmak zorundayız antibiyotik çünkü orta kulak iltihabı başka şekilde düzelmez maalesef. kış dönemleri böyle geçiyor. kreşte 3. yılda artık o kadar sık hastalanmamaya başladı. yani ana sınıfına giderken daha az hastalandı bizimkisi. git gide daha az derken şimdi çok daha da iyi. coronayı bile 2 öksürükle geçirdi. evde en hafif geçiren oydu .
benim kız bir de ateşli havale geçiriyordu üstelik. ben hastalığın yanı sıra ateşlenmesine panik oluyordum bir de... neyse ki büyüdükçe hepsi düzeldi çok şükür.

eee şeyyy şimdi öpücük atıp sevimli olayım da dövme beni
biraz simit yedim
biraz da bitter çikolata şeyettim
azıcık kazandibi hüplettim
bir de döner şeettim
minicik de poğaçayla börek gümlettim
cumadan bu güne günah listesi bu şekilde kaptanım

tartı cuma günü gümlerse suçlusu bunlar ben tamamen masumum yani

Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda canım

Leslie yapmadığım için spor yok yazıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…