Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim kendini cok ac birakma ama o kadarda spor yapmissin aksam

Saat dörtte yediklerini kahvaltı gibi düşünür devam edersin tatlım. Üzülmene gerek yok B planını uygularsin artık cakallikta uzmanlık yaptık bu da bir şey mi

Canım benim durumun için hiç endişelenme uzman doktordan aynısını duydum. Midemiz ikinci beynimiz. Ona gönderdiğimiz her besin bütün sistemimizi doğrudan etkiliyor. Vücut arada bir hormonlarini resetleyip yeni bir moda geçiyor. Normalde salgıladığı hormonlar 70 kilo içinse biz 69' a düştüğümüzde değiştirmesi gerekiyor. Bu döngü hep devam ettiği için duygusal durumlarımiz da noluyoruz abi sinyalini veriyor. Tabi hayatımızda birçok etkenler de bunu tetikliyor. Kadınlar olarak hissiyatimiz biraz daha fazla bazen içe dönük bazen umarsız olabiliyoruz. Bugün dünden daha iyiyim mesajlarını beyne cakralara göndermeyi ihmal etmeyelim. İhtiyacımız var. Kendi yaramiza kendimiz merhem olacağız. Toparlamak bizim işimiz dağılan her şeyi toparlariz çünkü biz güçlü varlıklarız
Geçmişimizde iyi kötü bir sürü hatıralar var. Onlara takılıp kalmayalım. Güzelliklerle dolu güzel bir gün gecirmeni dilerim bitanem

kuzum benim küçük kız da minicik grip vs. olsa anında orta kulak iltihabına çeviriyordu. büyüdükçe düzeldi çok şükür. bir dönem böyle hastalıklar çok oluyor herhalde.
Doktorun ilk sorusu "kreşe gidiyor mu?" oluyor canım. Maalesef başladığımızdan bu yana hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz hasta olmak için. Allaha şükür bu sefer ateşlenmedi, halsiz düşmedi, iştahı gitmedi. Kulağım ağrıyor diyor sadece. İnşallah o da geçecek bir kaç güne. Benim canımı en çok ilaçlar sıkıyor. Devamlı ilaç var elimizin altında, bir zararı olacak diye tedirgin oluyorum. Doktora söyledim gerçi 1 ay önce antibiyotik bitirdik diye, tekrar verdiğine göre tolere edilebilir demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…