İnşallah çok iyi olur. Dualarımiz sizinle.Evet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.
Hep iyi olacak diyorum. Ama iste tekrar karni agriyor bu sefer aci cekerken gorunce ben de cok kotu oluyorum. Yerlere goklere sıgamiyor agrisi olunca. Ben de care olamiyorum... neyse sagolasin canim. Iyiyim ama. dun, bugun iuiydim yavrum da iyi Allaha sukurler olsun
Ay verdik ya ondan rahatiz ama inan hemen aliriz, yani senin bunyeni bilmiuorum ama ben 1 gun cok yiyim ertesi gun tartida +1 kilo. Allaha sukur iyi teyzesi
Ben sinirliyken hayatta uyuyamam.cvp veremedim diye beynim de o kişiyle kavga ederim helal olsun sanaSağol canım benim. Önemsiz hale getiriyorum canım. 2 yıl önce aynı olayı yaşasam sabaha kadar ağlar 1 hafta evden çıkmazdım. Şimdi uyuyup uyanınca sıfırlıyorum kendimi elimden geldiğince.
Oh çok şükür çok sevindim iyi olmasına. Laf olsun diye demiyorum cidden bir ferahlık geldiEvet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.
Hep iyi olacak diyorum. Ama iste tekrar karni agriyor bu sefer aci cekerken gorunce ben de cok kotu oluyorum. Yerlere goklere sıgamiyor agrisi olunca. Ben de care olamiyorum... neyse sagolasin canim. Iyiyim ama. dun, bugun iuiydim yavrum da iyi Allaha sukurler olsun
Ay verdik ya ondan rahatiz ama inan hemen aliriz, yani senin bunyeni bilmiuorum ama ben 1 gun cok yiyim ertesi gun tartida +1 kilo. Allaha sukur iyi teyzesi
Afiyet olsun minnoşumZipzip- Cordelia L u c i a Elhan
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
7 zeytin
1 d süzme peynir
1 orta salatalık
1 d tambuğday
Öğle 12.40
2 karabuğday patlağı
1 orta muz
1 tk fıstık ezmesi
Ara 15.30
Yarım kase yoğurt
Akşam 17.20
Yarım kase ıspanak yemeği
Yarım kase sulu köfte içinde bezelye havuç patates vardı
Salata bir kase
Su 2 lt
Spor
30 dk orta seviye yüm vücut pilates
20 dk hızlı tempo yürüyüş
Adım 9.095
Yavrum ben 5 kaşıktan fazla yiyemiyorum nedenseAfiyet olsun Şiram, bu akşam ben de menemen yedim ama 35 kaşık falan
Yavrum benim kurban olurum onu verene ağrı ataklarini tetikleyen şeyleri az çok anlayabiliyor musunuzEvet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.
Sus sus deme öyle şeylerYavrum ben 5 kaşıktan fazla yiyemiyorum nedense
Sagol canim kaptanim❤İnşallah çok iyi olur. Dualarımiz sizinle.
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia L u c i a Elhan
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
7 zeytin
1 d süzme peynir
1 orta salatalık
1 d tambuğday
Öğle 12.40
2 karabuğday patlağı
1 orta muz
1 tk fıstık ezmesi
Ara 15.30
Yarım kase yoğurt
Akşam 17.20
Yarım kase ıspanak yemeği
Yarım kase sulu köfte içinde bezelye havuç patates vardı
Salata bir kase
Su 2 lt
Spor
30 dk orta seviye yüm vücut pilates
20 dk hızlı tempo yürüyüş
Adım 9.095
Nerden aldin canim marula en son 10 tl verdimHava atmak gibi olmasın 1 TL den marul ve roka aldim
Cuma günü gözleme yapmayacağım canım, akşam yemeğini ödül yapacağımSus sus deme öyle şeyler
Haydin toplanın Eskişehir e gelinNerden aldin canim marula en son 10 tl verdim
Es-es-es ki-ki-ki eski-eski ES!!!Hava atmak gibi olmasın 1 TL den marul ve roka aldim
Hmmm ne yiyeceksinizzzz pekiii???Cuma günü gözleme yapmayacağım canım, akşam yemeğini ödül yapacağım
Hep iyi sağlık haberlerini almak nasip olsun canım.Evet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?