- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Sağol canım inşallah❤Gecmis olsun tekrardan canim Allah sifa versin
Tedaviye başlandı şükür canım.insallah faydası olur❤Günaydın canım babandan haber var mı?
İnsalkah canım sağol❤Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana.
Yeşil takımımız efsane demi iyi gidiyoruzEn büyük kaptan yeşil kaptan. Bu hafta ben de yeşile geçecegim.
Aynen dengeledim bu sabah tartıda gördüm, dün yedim dışardaydık yarına kadar oda gider zatenPerşembeler olmasa hiç kilo veremezdim. Daha doğrusu Cuma korkusu.
Umarım öyle olur,trafiğe güven olmaz zaten gene sıkıntı olmasında.Tedbirli gidiyorlar bu sefer bakalım inşallah cok kotu olmaz.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Çok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleri
Saklambaç oynamış.Evet benimkilerde kapıda bekliyor
Geçen gün üstümü değiştirip markete gittim, yaklaşık 1 saat evde yoktum.
Eve gelince büyüğü gördüm, küçük ortalarda yok. 10 dakika evde kedi aradım, mamasını sallıyorum, adını söylüyorum yok.
Epey sonra aklıma geldi dolabı açtım ki içinde cadı, kıyafetlere tırmanıp yukarda katlı olan tişörtlerimi aşağı indirmiş, askının birini kırmış.
Hadi bidaha içeri gir görüyüm seni dedim, çıkardım, dahada çıkmak istemiyor hatun
Seni koruyor canım , çok benimsemiş demek kiBenim minnak tuvalete gittiğimde kapıda bekliyor. Ben severken elimi tutuyor bırakmıyor.
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallahÇok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleri
Amin canim.Sagol canim insallah
Allah orada yasayipda isteyenlere kolaylik versin
Hadi biz almasakda olur yilda 1 geliyoz 1 ay kaliyoz
Kv nin annemin evinde kaliyoruz
Ama orda yasayanlar icin zor olmali
Gecmis olsun canimİyi akşamlar hanımlar. Ben dünden beri rahatsızım biraz. Midem bulaniyor sürekli. Yiyemiyorum bir şey. Kendime gelene kadar ara verebilir miyim acaba buraya
İnşallah tatlım.Sağol canım inşallah❤
Tedaviye başlandı şükür canım.insallah faydası olur❤
İnsalkah canım sağol❤
Gece 15 sayfa yazdık galiba. Aaa yine kar başladı.Gecmisten gelemedim
Kara CumaYarın tehlikeli cuma sjksjksjksjksjk
Günaydın canım.Günaydın canikolar bugün az yicem dikkatli yicem doğru dürüst şeyler yicem
Güzel haberlerinide alalım hemenSağol canım inşallah❤
Tedaviye başlandı şükür canım.insallah faydası olur❤
İnsalkah canım sağol❤
Aynen tam kara cumaKara Cuma
Günaydınalr kaptanımGünaydın mutlu güzel hayırlı Perşembeler dilerim.
Günaydınlar bugün tetikte olup az yememiz lazımGünaydın canikolar bugün az yicem dikkatli yicem doğru dürüst şeyler yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?