- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Tarhana firiği bilmiyorum kalorisi vs onun dışında güzel menü afiyet olsunAkşam yoğundum uyuya kaldım hemen menümü yazayım 1 temmuz
Sabah 9 gibi sade kahve 6 kayisi cekirdegi
Öğlen 12 de bir bardak kefir
15 de
Iki ceviz, 4 badem,5 fıstık
3 kayısı
2yk kavurma ,bir dilim ekmek,bolca çerkez peyniri ve bolca çemen, domates,salatalık kuru soğan,
18 de eşim tarhana firik almış dayanamadım yedim
Bir porsiyon vardır yanına iki cevzi 15 kadar antep fıstığı, Akşam yemeğinde de tavuk böreği tadımlık yedimEllssa Boncuk2307 Dil-i bitab Eki Görüntüle 3612366
MenüBugun menum
Sabah 9 30
Omlet
1 dilim tb
Peynir zeytin
domates salatalık
1 tk bal
Ara 13 30
1 kase yoğurt
2 galeta
Akşam 17 30
Firinda kofte ( 3 tane ) patates ( 2 dilim)
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
salata
2 dilim karpuz
akşam biraz çok oldu
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Hayırdır canimm ne sıkıntısıKaynanamın Hastane işleri vardı kahvaltı yapmadan gittim sonra midem çok kötü kazındı baharatlı çubuk alıp yedim küçük paketin yarısı
Kahvaltı 14.00
Peynir (kibrit kutusundan az)
sucuk (3 4 dilim)
kavun (5 6 dilim)
1.5 dilim Çavdar
Ev yapımı çilek reçeli (1 yk)
Çay domates Acur
18.00
Beyaz leblebi (yarım avuç)
Çay
21.00 bazı ailevi sıkıntılar çıktı özel yemek yapamadımve bu saatte yiyebildim
1 kase makarna
Köz biber
3 - 4 dilim kavun
Su 2 litre
Spor 8 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
sibel_84
Çok açık yazamam ergen bir kardeşim var onla ilgili diyeyimHayırdır canimm ne sıkıntısı
Hazırlıktasın ablacım cuma günü tartını unutma yeter, takımlara girersin.Tamam beni hazırlığa alın ama cuma kesin gireyim devam ediyorum
Teşekkür ederim,tarhana firik sağlıklı ama ödem yapıyor malesefTarhana firiği bilmiyorum kalorisi vs onun dışında güzel menü afiyet olsun
Adımlar da güzel
Aaaa canimmm hosgeldinnZeyno zeynoooooo merhabaaanasılsın ?
Ben çok kilo alarak döndüm buralara
Başiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah canimgünaydın kızlar
babaannemi kaybettik, o yüzden gelemedim birkaç gündür, kaptanım kusura bakma lütfenDil-i bitab
Allahim rahnet eylesin canm mekani cennet olsun sizlere de dayanma gucu vversin rabbimgünaydın kızlar
babaannemi kaybettik, o yüzden gelemedim birkaç gündür, kaptanım kusura bakma lütfenDil-i bitab
67 küsürdüm ertesi gün 66 çıktımBazen bir iki günde göremiyoruz etkisini ama muhakkak eksilirsin
Kalori olarak çok gelmesede karbon ve yağ ağırlıklı olmuş akşamı az ve erken kapatarak kurtarılmaya çalışılmış ödem atıcı bişeyler iç
Beni kaju bile baymıyor 200 gr aynı anda yiyebilirim
Tebrikler
Yani eksi kaç?
Seni bizim takıma transfer edelim
İyi şokAllah yardımcın olsun canım çok zor ama bunu da atlatacaksın. Nasıl durumu şimdi
Nefessiz okudum. Her zaman bana çok iyi gelir yazdıkların. Rabbim yardımcın olsun canım. Kesinlikle haklısın.. En büyük zenginlik sağlıklı olmak. Kıymetini bilelim
Valla sopadan tırstım. Bir de öğretmen olduğunu bilmek
Beni seçtiğini görünce böylebakıp yutkundum. Gerisini sen düşün ama bana da böyle bir kaptan lazmdı sanırım şirazeden çıkmıştım iyice
Nasıl yani iyi şok mu kötü mü
Tek öğün mü yiyorsun canimGünaydın kızlar
Hedefım cuma günü 64 olmaktı ama sanırım 1 kg ile yapamayacagım
65.7 çıktım bugün
Dün bıraz kacırmıs olsam da bir şey denıyorum ıkı gündür hem acayıp tok tutuyor hem de kılo veriyorum
Yulaf ıspanak yumurta peynir ve çok az tuz
Hepsini bızlatıp pişiriyorum tok tutuyor başka bır şeye yerim kalmıyor baya iyi bence
Bugün 65leri beklemıyordum hatta kılo almışımdır dedım ama dün 66.1dim
-400 gr ile
65,7 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?