Teşekkür ederim ablacimmGeçmiş olsun geçti bitti çok şükür
O yüzden görünce heyecan oluyorBizim zamanımızda günlerce kar kalkmazdı o kadar çok yağardı şimdi yağmıyor o kadar.
Canım geçmiş olsunTeşekkür ederim ablacimm
Adım neden yok ??? Bunu bilmiyordumBugün son perşembe ve adim yokama meniülerimize dikkat edelim
Kar sevilmez miBen de hiç sevmem kar. Sadece izlemesini severim, bir de tatilini
Perşembe kaptanların işi oluyor o yüzden ama isteyen atabilirAdım neden yok ??? Bunu bilmiyordum
Kar sevilmez mi
Ben karın üstüne yatarım mis gibiiii
Adım neden yok ??? Bunu bilmiyordum
Tatili zaten süper birdekayıyorsan tadından yenmiyorBen de hiç sevmem kar. Sadece izlemesini severim, bir de tatilini
Günlük var 2 limonun suyunu sıkıyorsun 1 litre suyun içine limon kabuğunu atıyorsun maydonoz 1 yeşil çay atıp kaynıyor 7 dakika kaynayacak sonra limon suyu konacak iine soğusun iç hatta içine 1 çay kaşııda zencefil atıyorum sıcakken .Yarın sabah tartı günümuz ya kızlar bugünden detoks fln varmı onerebildiginiz şeylevardır sizde gizli formulller
Rica ederimTeşekkür ederim ablacimm
Görüntüsü bile muhteşemO yüzden görünce heyecan oluyor
Afiyet olsun kaptanim9 Mart menu ve spor
Sabah 04 .00
1 bardak süt
1 elma
1 küçük kase sarı leblebi ve kuru üzüm
Öğle 16.00
6 adet tahıllı galete pınar labne esliginde
Akşam 19.00
5 kaşık ciğer
Bol yeşil salata
1 dilim tbe
Spor
Adim 8.381 838 puan
300 zıpzıp 3.000 puan
100 squat 1000 puan
4.838 puan
@L u c i aZipzip- @eceboce
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinÇok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleri
Afiyet olsun canim09 mart menum
Kahvalti
1 fincan yeşilçay
1 adet haşlanmış yumurta
peynir (30 gram)
Domates
6 adet badem
1 dilim tb ekmeği
Ara
Kahve
3 ceviz
Ara
2 yk yogurt
2 yk yulaf
2 hurma
Aksam
3 izgara kofte
Salata
2 yk yogurt
Brokoli
Ara
Bitter
Su
2lt normal
1 lt detoks
Adim
10299
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc Maviokur
Günaydın canimGünaydin
Cuma idari izin
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGü nay dinnnnnnn güzel kadınlar, iş saatlerine alıştığım için uyandım ama tatil olduğum ve 12 den önce birşey yiyemedigim için size selam verip tekrar uyumayı deniycemgörüşürüz
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar kar yağıyor burada
Günaydın canimGünaydın kızlar
Afiyet olsun canımEşim 8 Mart’ta yemeğe gidelim dedi, bana hergün 8 Mart bu yüzden Cuma gidebiliriz dedim
Mavişim, yeşil yeşil gezsin ibrenBazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadımsadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Vki 25 in ustunde olsaydi sende de yazardi canimBazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadımsadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Vki 25 ve üzeri olması lazımmış o yazıların çıkması için ondan yok yani,sendede 24 yazıyorBazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadımsadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Günaydın kzuumGünaydın ablacim
Günaydın canim
Anladım olmaması iyi yanı teşekkür ederimVki 25 in ustunde olsaydi sende de yazardi canim
25 in altina dusunce yazılar siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?