Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Adım neden yok ??? Bunu bilmiyordum

Ben de hiç sevmem kar. Sadece izlemesini severim, bir de tatilini
Tatili zaten süper birdekayıyorsan tadından yenmiyor
Yarın sabah tartı günümuz ya kızlar bugünden detoks fln varmı onerebildiginiz şeyle vardır sizde gizli formulller
Günlük var 2 limonun suyunu sıkıyorsun 1 litre suyun içine limon kabuğunu atıyorsun maydonoz 1 yeşil çay atıp kaynıyor 7 dakika kaynayacak sonra limon suyu konacak iine soğusun iç hatta içine 1 çay kaşııda zencefil atıyorum sıcakken .
Gün içinde içiliyor ödem attırıyor.
Teşekkür ederim ablacimm
Rica ederim
O yüzden görünce heyecan oluyor
Görüntüsü bile muhteşem

Afiyet olsun kaptanim
Çok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleri
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Afiyet olsun canim
Günaydin
Cuma idari izin
Günaydın canim

Bazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadım sadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Mavişim, yeşil yeşil gezsin ibren ben de bu hafta adım atarım inşallah

Bazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadım sadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Vki 25 in ustunde olsaydi sende de yazardi canim
25 in altina dusunce yazılar siliniyor

Vki 25 ve üzeri olması lazımmış o yazıların çıkması için ondan yok yani,sendede 24 yazıyor
Günaydın ablacim

Günaydın canim
Günaydın kzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…