Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar zoomdan eğitimim var tatiliz diye boş gecirmediler sagolsunlar bugün adımım zor olucak gibi şükür ki adım zorunlu değil önemli bir şey olursa etiketleyin, evimin işini bitirdim, çayımı aldim laptop karşısinda bekliyorum

Firsat bulmuşken hemen dünkü menüyü yaziyorum

9 mart menüsü

Sabah
Yarim lavaş, peynirli yumurta, domates, zeytin, nescafe

Ogleden sonra
4 kare çikolata, türk kahvesi

16.00
1 küçük muz, 1 bardak süt, 5 findik

17.30
Peynirli salata

30 tane zipzip( 50 yapabildimmi emin olamadim 50ye tamamlarim dedim ama o yuzden 30 yaziyorum)

Zipzip- Cordelia s i d e l y a L u c i a

Eklentiler

• Screenshot_20220310-070026.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
Ben bu hafta aynen dediğin gibi oldum. Acil yarışa dönmem lazım aman ayrılma Büşra
O yuzden hedefim artık birden çok sıkı diyet yapip kendimi yoklukla terbiye etmicem canimin istedigi seyide porsiyonlu yemeyi ogrenip sporu birakmayacagim.

Bugun kuaforde kadinla kaç dk konuştuk cok kg vermişsin daha verme diyor niye bu kadar takinti yaptin kendine diyor. Takıntı değil bu aslinda, sadece aradigim kıyafeti uzerime gore bulabilmek istiyorum dedim. 42 hâla dar diyorum inanmiyor nasil dar diyo. Sonra gobegimi kalcami gordu bol giyme dar giy diyor bir o konuda hakli. İc camasirlarim cok bol vucudumu sıkmiyor hiç kiyafetlerim

Ne güzel şarkı dinliyordum. " Gabriel Fernandezi kim öldürdü " belgeselini izlemeye başladım. İlk 10 dk da gözyaşları sel bende.
Ben artik beni olumsuz etkileyecek hic bir sey okumak izlemek istemiyorum. Mesela bergen filmi benim hiç ilgimi çekmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…