Mis gibi olmışsundurSelam
Malum herkes evde olunca ugrayamadim sabah. Tartilamadim da bu sabah
Kuafore gidip bir aydinlandim geldim 1 ay olmuş gitmeyeli
Kuafor kiz bile abla yüzün aydinlandi dediMis gibi olmışsundur
O gunu odul olarak düşün canim sonra kaldigin yerden devam etBende haftaya masterfite katilsammi kararsizim. Eşimin haftasonu doğumgünü, o gün ödül gibi düşüncem sonra ramazana kadar bozmadan inşallah.. takıma girmezsem kontrolu kaybeder miyim, ya da takıma girsem arti falan gelir miyim kararsizimZipzip-
Ohhhh misss darısı başımaMerhaba kızlar benim misafirlerim geldi kardeşlerim ve yeğenlerim bu yüzden çok sevinçliyim ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta pek diyete uygun beslenemeyebilirim onun için yarın kilo bildiriminden sonra önümüzdeki hafta için masterfite katılmak istemiyorum burayada çok sık gelemeyebilirim menü yazmaya çalışacam sadece
Zipzip- Cordelia
Bakım iyidir bende çok seviyorumKuafor kiz bile abla yüzün aydinlandi dedi
Gözünaydın canım. Çok sevindim.Merhaba kızlar benim misafirlerim geldi kardeşlerim ve yeğenlerim bu yüzden çok sevinçliyim ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta pek diyete uygun beslenemeyebilirim onun için yarın kilo bildiriminden sonra önümüzdeki hafta için masterfite katılmak istemiyorum burayada çok sık gelemeyebilirim menü yazmaya çalışacam sadece
Zipzip- Cordelia
Yulaflı tavuklu salata yedimÖğle yemeğinde ne yesem?
Evet canım mart annesiyim hosbuldumm :)Merhaba hoşgeldin. İsmin tanidik geldi nerden diye bakarken sende 2020 mart annelerindenmişsin :)
Afiyet olsun.Yulaflı tavuklu salata yedim
Bende ondan korkuyorum. Zaten şekersiz den çıktım. Tekeri patlamış kamyon gibi gitmeyim sonraO gunu odul olarak düşün canim sonra kaldigin yerden devam et
Masterfitte olmazsan yedim diye düşünüp o hafta daha cok yiyebilirsin
Devam edecekti galibaÇarşamba menüsü
12:00
2 dilim tb ekmeği, 4 yk sucuklu menemen, 3 zeytin, çeçil peyniri, 1 ceviz
1
Ben bu hafta aynen dediğin gibi oldum. Acil yarışa dönmem lazım aman ayrılma BüşraBende ondan korkuyorum. Zaten şekersiz den çıktım. Tekeri patlamış kamyon gibi gitmeyim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?