Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim bana da 42 dar suanda icine giriyorum ama dar boyumuzda kilomuzda cok yakin :)

Canim bana da 42 dar suanda icine giriyorum ama dar boyumuzda kilomuzda cok yakin :)
Yağ orani fazla işte hâla ne güzel cuma günü diyetisyene gidecektim, umutluydum belki cihazi vardır ölçüm yaptirirm diye kar yağdı 14 nisana ertelediler
Ya ben kiloluyken bol giyinmeye çok alıştım ve şuan dolabimi yenileyemedigim için herşey bol tabi.. normalde L beden çoğu şey olmaya başladi. Zaten tesetturluyum dapdar giymek istemiyorum da 42 biraz bol gelse de her magazadan istedigim şeyi alabilsem yeter bana

Canım bende yenilemedim dolabimi ama 3 yil onceki kiyafetlerimi giyiyorum onlar dardı atmamistim allahtan 40 bedene düşünce yenilicem magazaya gidip uzulmek istemiyorum artik :)

Bendede vardıda elimde öldü bir anda hastalandı lmadım bir dahada.

Günaydınalr çok geçmiş olsun

Hocam günaydın iyi dersler olsun
Merhaba hanımcim.
Teşekkür ederim canım bu haftayı akşam derslerim hariç kapatıp geldim. İyi geçti derslerim.
Senin yumos kalbinden öperim. Kuşun melek olup uçmuş güzel hatıraları kalmıştır. Biriktirdiğimiz güzel hatiralarimiz en değerli hazinemiz elimizde kalan.

Selam kızlar. Nasılsınız
Selam canim iyiyim sen nasilsin
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…