Afiyet olsun canım.12 Mart
11.00 Smoothie
12.30 Sade Türk kahvesi
15.00 Dört light yulaflı bisküvi, çay
17.00 Bir kaşık yağla fırında kızarmış kabak üzeri üç kaşık yoğurtlu, bir dilim kızarmış çavdarlı ekmek
19.00 Bir tutam yer fıstığı, üç kuru kayısı
Üç litre su
Zipzip- Cordelia pastelfit fit
Eki Görüntüle 3024352
Hı hı tamam. Yarın bolca börek yiyeceğim, bütün gün de keyif yapacağımKız niye yordun kendini o kadaryarın yan gelip yatma günüdür cicikuşum öğleye kadar uyu ve o afiyetle yendiğin börek tepsisinin ye bitir olur mu
Seneye ben de eltime mi bıraksam yoksa kreşe mi versem kararsızım, eylülde 14 aylık olacakKreşe gidiyor kuzum.
Teşekkür ederim kordişimAfiyet olsun canım.
Eltinle aran iyiyse bence 1 yıl o ilgilensin. Ben 3,5 yaşında verdim, o zaman bile zorlandım. Alternatifin yoksa gündüz bakım evi çalışan kadınlar için nimet ama alternatifin varsa güvenli bir ortamda kalması daha iyi olur bence, en azından kendini ifade edecek kadar konuşmaya başlayana kadar. İnsanın aklından türlü türlü şeyler geçiyor Allah korusun, neyin ne olduğunu bilecek kadar büyüse iyi olur bence.Seneye ben de eltime mi bıraksam yoksa kreşe mi versem kararsızım, eylülde 14 aylık olacak
hatta sen adresi söyle canım ben burdan sana burger king, mcdonalds(hala var mı bilmiyorumHı hı tamam. Yarın bolca börek yiyeceğim, bütün gün de keyif yapacağım
Canım çok tatlısın ama diyetteyim, daha da önemlisi niyetliyim. İstediğimiz kiloya kavuşunca oturur beraber yerizYap yap
hatta sen adresi söyle canım ben burdan sana burger king, mcdonalds(hala var mı bilmiyorum) , pizza,, pide, tantuni, kebap ne istersen göndereyim
Evet kuzum maalesef, herkesten korkuyorum ve endişeliyim çocuk konusunda. 3-4 ay bırakacağım sadece, bir de öğretmenim ben yarım gün gidiyorum okula. Seneye memlekette olacağız, eltim daha mantıklı geliyorEltinle aran iyiyse bence 1 yıl o ilgilensin. Ben 3,5 yaşında verdim, o zaman bile zorlandım. Alternatifin yoksa gündüz bakım evi çalışan kadınlar için nimet ama alternatifin varsa güvenli bir ortamda kalması daha iyi olur bence, en azından kendini ifade edecek kadar konuşmaya başlayana kadar. İnsanın aklından türlü türlü şeyler geçiyor Allah korusun, neyin ne olduğunu bilecek kadar büyüse iyi olur bence.
HelloooooHellööğğ
İnşallah giricek csnim yoluna bugün ki squati da yaptım canımAfiyet olsun.inşallah herşey yolundadır.
Üstüne de kola içer miyizCanım çok tatlısın ama diyetteyim, daha da önemlisi niyetliyim. İstediğimiz kiloya kavuşunca oturur beraber yeriz
Yani senin bileceğin iş ama ben de öyle yaptım. 2,5 yaşında kreşe yazdırdım ama hala ifade problemi vardı vazgeçtim. Annem ilgilendi 1 yıl. 3,5 yaşına geldiğinde bırak Türkçeyi, ingilizce bile sohbet edecek kıvama geldi de öyle gönderdim. Kreşten aldığımda ilk sorum ‘bugün nasıl geçti, neler yaptınız’ demek oluyor, cevap alabilmen çok önemli ruh sağlığın açısındanEvet kuzum maalesef, herkesten korkuyorum ve endişeliyim çocuk konusunda. 3-4 ay bırakacağım sadece, bir de öğretmenim ben yarım gün gidiyorum okula. Seneye memlekette olacağız, eltim daha mantıklı geliyor
Kolanın yanında tatlı bile yerizÜstüne de kola içer miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?