- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Yiyip yiyip kilo almayanları düşünüyordum tam şu an. Elime bir kürek alıp ağızlarına vurasım geldiOooooo patron çıldırdı
Benimde anca aklım basima geldi kaptanım
Ben de onlara hem çok kızıyorum hem de çok özeniyorum. Bir arkadaşım var 1 tabak makarnayla 1 ekmeği beraber yiyior ve 36 bedenYiyip yiyip kilo almayanları düşünüyordum tam şu an. Elime bir kürek alıp ağızlarına vurasım geldiResmen hayal kuruyoruz ya fast food, kola ve tatlı için. Peh…
Tamam canımİnşallah giricek csnim yoluna bugün ki squati da yaptım canımpastelfit başka spor yapamadım halim ve isteğim gelmedi kusura bakmayın,
Ben hep söylüyorum, yok öyle bişey. Onlar herşeyi yiyiyor ama kuş kadar yiyiyorlar. Ondan sonrada bizi kandırıyorlar , yiyip kilo almıyorum diye pis yalancılarYiyip yiyip kilo almayanları düşünüyordum tam şu an. Elime bir kürek alıp ağızlarına vurasım geldiResmen hayal kuruyoruz ya fast food, kola ve tatlı için. Peh…
Afiyet olsun canım
Hayatım akşam niye öyle oldu, fırsat mı bulamadın. Afiyet olsunKötü bir menü
Sabah
Menemen
Birkaç dilim sucuk
Bir dilim süzme peynir
İki dilim ekmek
Ara
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam
Bir ince dilim kek
Su 2 litre
Zipzip- pastelfit Nefesimmmsin gezegenfeza ugurbocuuu
Kaptanım arkadaşımın evindeydim, niyet ettiğimden daha uzun kaldım keki vardı sadece. Geç saate kalmasın diye sadece bir dilim kek yedimHayatım akşam niye öyle oldu, fırsat mı bulamadın. Afiyet olsun
Tamam hayatım , bak seni izleyen rakiplerin dolu etraftaBugün oraya git buraya git, yemek hazırlayamadım. Arkadaşımla birkaç saat dertleştik ona da moralim çok bozuldu. Allah herkesin evine huzur versin. Bugünkü hayalim çok sağlıklı yiyip sağlam bir spor yapmakti yarına olur inşallah
Tamam canımKaptanım arkadaşımın evindeydim, niyet ettiğimden daha uzun kaldım keki vardı sadece. Geç saate kalmasın diye sadece bir dilim kek yedim
Onlara yarın parmak ısırtıcamTamam hayatım , bak seni izleyen rakiplerin dolu etrafta
Hadi hayırlı uğurlu olsun başlangıçİlk bildirimim
Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ
Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Bir bardak organik süt,
Su
2 litre az oldu maalesef
Spor
10 dak bölgesel hareket
Zipzip- Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?