İlk menün hayırlı olsun. Afiyet olsun yeşil çiçeğim. Gayet güzel menü.İlk bildirimim
Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ
Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Bir bardak organik süt,
Su
2 litre az oldu maalesef
Spor
10 dak bölgesel hareket
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım, erken kapatmışsın günü onun haricinde güzelİlk bildirimim
Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ
Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Bir bardak organik süt,
Su
2 litre az oldu maalesef
Spor
10 dak bölgesel hareket
Zipzip- Cordelia
Benim de bir arkadaşım var, 34 beden bol geliyor. Gerçekten de benim kadar yiyor amaaa ben arkamdan atlı kovalıyormuş gibi yiyorum, baya çiğnemeden yutuyorum. O eline çatalı alıyor, 1 lokma ısırıyor, çatalı koyuyor masaya, sonra bir çatal daha… Artık bana fenalık basıyor, 1 saatte kalkamıyoruz sofradan. Bende ona bağlıyordum hep. Mideye iş bırakmıyor ki, sindirime gerek kalmadan bağırsağa düşüyor yemekTamam canım
Ben hep söylüyorum, yok öyle bişey. Onlar herşeyi yiyiyor ama kuş kadar yiyiyorlar. Ondan sonrada bizi kandırıyorlar , yiyip kilo almıyorum diye pis yalancılar
Afiyet olsun canım
YaaaBenim de bir arkadaşım var, 34 beden bol geliyor. Gerçekten de benim kadar yiyor amaaa ben arkamdan atlı kovalıyormuş gibi yiyorum, baya çiğnemeden yutuyorum. O eline çatalı alıyor, 1 lokma ısırıyor, çatalı koyuyor masaya, sonra bir çatal daha… Artık bana fenalık basıyor, 1 saatte kalkamıyoruz sofradan. Bende ona bağlıyordum hep. Mideye iş bırakmıyor ki, sindirime gerek kalmadan bağırsağa düşüyor yemekBenim mide de napsın, parçalasın mı sindirsin mi? O da can Yorgunluktan saçmalamaya başladım
Evet yeme hızı mühim. Ben diyetteysem uzataaaa uzataaaa yiyorum. Diyette değilsem dakikasında bitiriyorumYaaadoğru diyosun. Ben de çiğnemeden yutuyorum ve çok hızlı yiyiyorum. Dolayısıyla doyma hissi de gelmiyor, yavaş yesem süre uzasa doyucam halbuki
Bak baaakkk iyice gaza geliyorumOnlara yarın parmak ısırtıcam
Süreyi uzatmak için şöyle yapıyorum ben, sağlıklı şeylerden kazanla yiyorum, o zaman ister istemez uzuyor süreYaaadoğru diyosun. Ben de çiğnemeden yutuyorum ve çok hızlı yiyiyorum. Dolayısıyla doyma hissi de gelmiyor, yavaş yesem süre uzasa doyucam halbuki
Hay maşallah
Seni yenicem cicikuşşşşşHay maşallahHadi bakalım, kıran kırana bir mücadele bizi bekliyor
İyi geceler tatlım. Yine gel.Herkese iyi geceler, tatlı uykular diliyorum ve Ben gidiyorum
İyi geceler cicikuşumHerkese iyi geceler, tatlı uykular diliyorum ve Ben gidiyorum
Evet hepsi bu 15:30 da yedim, sanki yeni yemiş gibiyimEee hepsi bu mu?
Az geldi bana. Sen iyiysen sorun yok. Afiyet olsun canım.Evet hepsi bu 15:30 da yedim, sanki yeni yemiş gibiyim
Evet görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?