Harikasın valla, bi de hala iş güç diyoİşine de gücüne de sövecek duruma geldim. Dişlerimi fırçalayıp yatağa gömülmek istiyorumÖnce adımlar,
Eki Görüntüle 3024346
Eki Görüntüle 3024347
Toplam 9.507 adım + 32 dk egzersiz videosuCordelia (kaptanım seni cardio diye etiketlemeye çalışıyorum 2 dkdır kafamda nasıl bir yer ettiysen ) pastelfit
She-Raa rakibem gör gör
Canım rakibim afiyet olsun menün çok güzel ❤❤Zipzip- Cordelia
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 şeker domates( minicikler )
Yarım portakal yarım greyfurt
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 ceviz bi ısırık ayve ( tadı kötüymüş yemedim
Akşam
2 köfte
1 kase yoğurt
1 porsiyon taze fasulye
2 -3 yk pırasa
1 köz biber
Spor saç boyadım ne zor işmiş yaa belim koptu
Tahmin etmiştim
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar
Menüm
2 yumurtadan bol peynirli, zeytinli, cevizli omlet
2 yumurta sarısı
Bol salata
1 avuç fındık
1,5 lt su
2 kupa kahve
Belki yeşilçay da içerim, 2 gündür Ödemim çok
Eki Görüntüle 3024345
Cordelia
Kuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bittiHarikasın valla, bi de hala iş güç diyo
Kız bırak anacııım dağınık kalsın, madalya mı takcaklar boşveeer
Ellerine sağlık canımKuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bitti
Çok azalttın yine , bari sabah öğününü dolu dolu yap, afiyet olsun hayatım12 Mart
11.00 Smoothie
12.30 Sade Türk kahvesi
15.00 Dört light yulaflı bisküvi, çay
17.00 Bir kaşık yağla fırında kızarmış kabak üzeri üç kaşık yoğurtlu, bir dilim kızarmış çavdarlı ekmek
19.00 Bir tutam yer fıstığı, üç kuru kayısı
Üç litre su
Zipzip- Cordelia pastelfit fit
Eki Görüntüle 3024352
Kolay gelsin canım.Kuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bitti
Belim tutuldu, yorgunluktan ayaklarımın tabanları zonkluyor ve emin ol çocuk eve girdiği an ev olacak çarşamba pazarıEllerine sağlık canımsağlıkla keyifle yaşayın mis gibi evinizde.
Saol canım. İnsan mesaiyi iple çeker mi? ÇekerKolay gelsin canım.
Canım cuma günü iyice saçmaladım bu hafta kaptan olunca önlem almak zorundaydım. Pazartesi normale dönerim inşallah.Çok azalttın yine , bari sabah öğününü dolu dolu yap, afiyet olsun hayatım
Çok tatlısın. Dağınıklık toparlanır sorun etme. Tek sağlık olsun dombilim.Belim tutuldu, yorgunluktan ayaklarımın tabanları zonkluyor ve emin ol çocuk eve girdiği an ev olacak çarşamba pazarıama olsundu, temizlik güzel şeydi
Canım masa başında çalıştığım için, ben de çalıştığım dönemlerde işyerinde dinleniyordum.Saol canım. İnsan mesaiyi iple çeker mi? ÇekerPazartesi olsa da biraz dinlensem
Öyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyimÇok tatlısın. Dağınıklık toparlanır sorun etme. Tek sağlık olsun dombilim.
Canım ben mühendisim, afedersin neredeyse popom koltuk görmüyor ama kafam rahat oluyor. Yemek derdi yok, temizlik derdi yok, çocuğun sesi çıkmıyor acaba nerde ne yapıyor derdi yok. OhhCanım masa başında çalıştığım için, ben de çalıştığım dönemlerde işyerinde dinleniyordum.
Temizlik bizim terapi yontemimizÖyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyim
Kız niye yordun kendini o kadarİşine de gücüne de sövecek duruma geldim. Dişlerimi fırçalayıp yatağa gömülmek istiyorumÖnce adımlar,
Eki Görüntüle 3024346
Eki Görüntüle 3024347
Toplam 9.507 adım + 32 dk egzersiz videosuCordelia (kaptanım seni cardio diye etiketlemeye çalışıyorum 2 dkdır kafamda nasıl bir yer ettiysen ) pastelfit
She-Raa rakibem gör gör
Çok teşekkür ediyorumTemizlik bizim terapi yontemimiz
Minnoşuna acil şifalar dilerim canım.
Canım ben mühendisim, afedersin neredeyse popom koltuk görmüyor ama kafam rahat oluyor. Yemek derdi yok, temizlik derdi yok, çocuğun sesi çıkmıyor acaba nerde ne yapıyor derdi yok. Ohh
Kreşe gidiyor kuzum.Çocuğu nereye bırakıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?