Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın valla, bi de hala iş güç diyo
Kız bırak anacııım dağınık kalsın, madalya mı takcaklar boşveeer

Canım rakibim afiyet olsun menün çok güzel ❤❤

Harikasın valla, bi de hala iş güç diyo
Kız bırak anacııım dağınık kalsın, madalya mı takcaklar boşveeer
Kuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bitti

Ellerine sağlık canım sağlıkla keyifle yaşayın mis gibi evinizde.

Çok azalttın yine , bari sabah öğününü dolu dolu yap, afiyet olsun hayatım

Kolay gelsin canım.

Çok tatlısın. Dağınıklık toparlanır sorun etme. Tek sağlık olsun dombilim.
Öyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyim

Canım masa başında çalıştığım için, ben de çalıştığım dönemlerde işyerinde dinleniyordum.
Canım ben mühendisim, afedersin neredeyse popom koltuk görmüyor ama kafam rahat oluyor. Yemek derdi yok, temizlik derdi yok, çocuğun sesi çıkmıyor acaba nerde ne yapıyor derdi yok. Ohh

Öyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyim
Temizlik bizim terapi yontemimiz
Minnoşuna acil şifalar dilerim canım.

Kız niye yordun kendini o kadar yarın yan gelip yatma günüdür cicikuşum öğleye kadar uyu ve o afiyetle yendiğin börek tepsisinin hepsini ye bitir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…