Hepsi eridi çok şükürBende 6500 de kaldim devam edecegim
Diziden once bitirmem lazım adımları
Kar durumu nasil yarında tatil olur mu hic haberlere bakmadim bugun
Ellerine saglikBuzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım aradaTutmayın beniii
Gözün aydin o zaman abla yarin okula giderlerHepsi eridi çok şükür
Çok zevkliYok bitanem pazarımız cuma günü.
Yürüyüşe çıktım. Dışarıda biraz kedilerle oyalandim. Bayağı vakit geçmiş. Rüzgardan da yuruyemedim. Sahile inmemeliymisim evin çevresinde yürüsem iyiymiş. Dondum geldim. O 8000 adım atılacak sonuçta di mi....ususem de pes etmedim.
İmoci koymayı da hemen öğrenmişsin
Ben geri mi kalıcam dur bakayım. Bozacik anlatacaktı...
Hey maşallahBuzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım aradaTutmayın beniii
Valla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic3 gun icmeseydin canim yaa
Emziriyorsun di mi sen niye detoks suyu yaptin
Aslinda detoks suyu yaparken normal suyuda icmek lazimValla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic
Hırs yaptın desene15 dk önce ‘sevmedim demeee bana banaa’ diye elimde mutfak beziyle halay çekerek bulaşıkları topluyordum. Kahve içmeye oturdum, anaa kalkamadım ya yerimden. Nasıl ağrımış belim bacağım. Saatime baktım bir umutla, hedef de tutmamış daha. Bu ev işleri çok nankör kardeş
Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyimAslinda detoks suyu yaparken normal suyuda icmek lazim
Haftada 1 yapsan yeter sana 3 gun ust uste icme
Mavi ve yeşil derken canım bilemedimEvet yaa, pazara mı gittin
Afiyetler olsun yağ olmasın inşallah
benim durumum berbat, hiçbişey yapamadım, yine akşama kaldı. Yarın olsa okul açılsa
Bugün dinlendir canım ayağını, adet de Cumaya eksi gelir dert değil
Eline sağlık canım
Ayyy mutfaktan çıkamadım, spor diye gittim yemek yedim geldim
Selam
Doğum günü kutlu olsun
Kesin
Hoşgeldin canım hayırlı olsun başlangıcın, mavi ve yeşillere dikkat tehlikeli olabilirler
İyi gidiyosun
Takımı cuma gunleri renklere ayirip rekabet yapiyoruzMavi ve yeşil derken canım bilemedim
S Suskunkardelen eklemeyi unuttum bildirimini bekliyoruz yarin canimpastelfit
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğraf,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
G Guzguzelim
Kar eridi kaptanim, ama ilginç olan haftaya cumartesi pazarda istanbul da kar görünüyorBende 6500 de kaldim devam edecegim
Diziden once bitirmem lazım adımları
Kar durumu nasil yarında tatil olur mu hic haberlere bakmadim bugun
İlk yaptigim zamanlar benide ishal yapiyodu artik vucut alisti tepki yok. Nasil bir su yaptin?Kızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye
Aynen, mantıken, adı üstünde detox, ariniyorsun, üstuste yaptığını düşünsene.Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyim
Martin ortasina geldik kış devam ediyorKar eridi kaptanim, ama ilginç olan haftaya cumartesi pazarda istanbul da kar görünüyor
Çok değilmiş ama etkisi fazla oldu demek. Biraz ara ver şimdi devam etme bir süreValla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic
Bitmeyen kış oldu biz bitsin istedikçeMartin ortasina geldik kış devam ediyor
Amin canim insallahBitmeyen kış oldu biz bitsin istedikçemevsimler yer değiştiriyor sanki... Allah sonumuzu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?