Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine saglik

Çok zevkli
Hey maşallah eline sağlık canım

3 gun icmeseydin canim yaa
Emziriyorsun di mi sen niye detoks suyu yaptin
Valla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic

Hırs yaptın desene ne yaparsan yap beni geçemeyeceksin cicikuş

Aslinda detoks suyu yaparken normal suyuda icmek lazim
Haftada 1 yapsan yeter sana 3 gun ust uste icme
Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyim

Mavi ve yeşil derken canım bilemedim

Mavi ve yeşil derken canım bilemedim
Takımı cuma gunleri renklere ayirip rekabet yapiyoruz
Cuma en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Mavi ve kirmizi takimda menu ve adim zorunluluğu var

Yesil takimda sadece menu zorunlulugu var

Alışırsıniz sisteme aktif olun yeter

acayip basit anlatıyorum. Elhan
1nci adım : O ifade sitesine gir . İstedigin ifadenin sadece üzerine tıkla (seç yani, kopyalama yapma) seçtiğin zaman, sitenin adres çubuğuna otomatik kopyalanacak
2nci adım : oraya yapışan adresi kopyalayıp, burada mesaj yazma kısmına gel, burada resim ekleme bölümüne tıkla
Sana bir ok bir de zincir gösterecek, zinciri seçip yapıştır. Ekle
İfade haziirr
Ayrıntılı anlattım ama kısacası, beğendiğin ifadeyi seçip, burada belirttiğim zincire ekliyorsun. URL biciminde olacak.

Kızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye
İlk yaptigim zamanlar benide ishal yapiyodu artik vucut alisti tepki yok. Nasil bir su yaptin?

Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyim
Aynen, mantıken, adı üstünde detox, ariniyorsun, üstuste yaptığını düşünsene.

Valla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic
Çok değilmiş ama etkisi fazla oldu demek. Biraz ara ver şimdi devam etme bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…