Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oturmadığım sürece sorun yok, sanki bir bu kadar daha iş yaparım gibi geliyor ama oturduğum yerden kalkamıyorum Neyse, bıraktım herşeyi. Dediğin gibi keyif yapayım biraz
Aynen canım çok hırpalama kendini adımları tamamlamadıysan biraz dinlen sonra tamamlarsın

Pes etmeyeceğini bilmek çok güzel. Birlikte devam edelim inşallah. 6' li kilolara geldiğinde eşine söyleme. Böyle iyisin deyip seni kötü etkiler Şiracim.

Hoş geldin canım

Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkk ramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim

İyi akşamlarrr herkese. Gün sonu menülerimi vereyim, adımları bilahare paylaşırım

Kahvaltı 11.00
1 yumurta ve 1 avuç mantarla omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Domates, salatalık,
1 dilim çok tahıllı ekmek.

Öğlen 15.30
4 yk yulaf ezmesi ve 1 orta boy muz ile lapa.

Akşam 18.45
2 tabak lahana yemeği,
1 kase sarımsaklı yoğurt,
1 orta boy kereviz (patates gibi doğranıp az zeytinyağıyla ve baharatlarla sotelenip fırınlandı)

Su:3 lt ye tamamlayacağım, az kaldı.
pastelfit Zipzip- She-Raa

Canımmm çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle otur inşallah

Dünün menüsü

Sabah
2 Yumurta
1 kk peynir
Yeşillik

Ara
Sütlü filtre
2 kare bitter

Akşam
1 kase mantar çorbası
6yk köfteli patates yemeği
Salata

Dünün adımları
Bugünün menüsü
Sabah
1dlm eppek 1 tk fıstık ezmesi

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle

eltimde de 6 küçük sarma , 1 ince dilim kek yedim malesef

Zipzip- Cordelia Elhan

Kızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye
Yaptığın detoks suyu nedir canım bende de kabızlız sorunu var belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…