Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilgilendirme için teşekkür ederim

13 Mart Pazar
10.30 Sirkeli su
11.30 filtre kahve
12.30 yumurta salatası, 2 kaşık patates salatası, bolca yeşil salata, 7 zeytin, 1 karabuğday patlağı acukali, 1 karabuğday patlağı tahin pekmezli açık çay
14.30 sade türk kahvesi
17.30 cay ve Züber, glutensiz mısır patlağı
19.30 fırında kadınbudu köfte ve 4/5 dilim pataes, yeşil fasulye ve kuru fasulye 3/4 yk önceki yemeklerdi
Form çayı ve soda iciyorum
2.5 litre su oldu adım sayımı sporumu aticam
Cordelia pastelfit _ASTRAL_

Faydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum

Faydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum
Açıklamadı bana ama bence yağ yakıcıdır. Elma sirkesini günlük hayatta çok kullanırım, yerleri silme suyuna mutlaka eklerim. O dönem de içmiştim . Bi bakayım internete , neymiş faydası

Eltine kadar sevinçten çıldırıyordum
İnşallah yarına o sarmalar ve kek buharlaşır. Afiyet olsun canım

Güle güle oturun. Huzur mutluluk neşe içinde inşallah.

Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde oturun

Hayırlı olsun canım o kadar zahmetten sonra hayırla sonuçlanmış çok şükür. Allah sağlıkla, huzurla evine geçmeyi nasip etsin.

Canım bu üzüntüyü hemen avantaja çevir. Seninle yarışırken müthiştin hasta halinle nasil da mücadele ettin. Yine yaparsın. Sana güveniyorum sen de kendine inan.
valla insan nasıl da değişime uğruyor de mi covidliyken 2 hafta kaptandım, nasıl da kilo verdim. tamam iştah da pek yoktu ama spor da yapamamıştım. azim de vardı yemedim fazla. halbuki hastayım diye yiyebilirdim.
şimdi o halimden eser yok. incecik bayanlara bakıyorum. gram yağ yok üzerlerinde, bense 79.9 a inmeyi beceremedim hala. vücut bıngıl bıngıl yağ

hayırlı olsun canım.

Çok teşekkür ederim Bozacim.

Çok basit bir şeyi atlıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…