- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Adamın dizine yatman şart olduYoook ne yazik ki L aldık hiç sevmem. Ama rengi kumaşı ben seçtim en azındanteşekkür ederim kuzum
Güle güle kullanın.Bütün gün koltuk baktık aldık
Sağol canım.Cordelia bebegimmmm gördüm menemeni afiyet olsun ohhhh
Çok güzel canım.Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Ayyy ben sarı takim etkisinde kaldım ya kusura bakma, takım arkadaşıma çok yemem için konuşmam saçma oldu
Yeşil takım ajanı o.Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.
Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni
Kolay gelsin beybim.Oyy kıyamam Allah razı olsun senden dünden beri cok yogundum bugünde alışverişe çıktık inan yenice oturdum iyiyim canım
Afiyet olsun. Sporlara beni etiketlemeyi unutma.Menü yazarken kimi etiketliyoruzCordelia
7 .00 filitre kahve
10.00 kahvaltı: 1 h yumurta, 3ceviz, patates salatası, 2 tatlı kaşığı fındık ezmesi,1 TK bal, 1 slm çok tahıllı ekmek
13.00 1 muz
16.30 hamsi +salata+turp
10000 adım +400 ipsiz zip
2 lt ye yakın su
Afiyet olsun.Bugün menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı pekmez
Çay
Biraz kavurma et
Akşam
Yeşil fasulye yemeği
3 kaşık pilav
Bir kepçe tarhana
Bir kase yoğurt
9.845 adım attım
Canımcım 25 gün içinde gelecekmiş, halı perde tamamlayayım foto atacağım. Ayyy biz onunla hep dipdibe otururuz da dışardan gelen nereye oturur bilemedimAdamın dizine yatman şart oldu
Güle güle kullan
Resim isteriz
Naber?? Seni pek özledim cordişimGüle güle kullanın.
Sağol canım.
Çok güzel canım.
Yeşil takım ajanı o.
Kolay gelsin beybim.
Afiyet olsun. Sporlara beni etiketlemeyi unutma.
Afiyet olsun.
Spor yaptım geldim. Ben spor yaparken gelme. Erken gel.Naber?? Seni pek özledim cordişim
Kızımın koltuğu gri, halısı bordoydu, bordo bikac mum aldı, harika olduKoltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Amaaaan zaten kaç gündür gönlümce giremiyorum, yarın daha erken gelirim cordişyamSpor yaptım geldim. Ben spor yaparken gelme. Erken gel.
Yaaaaaa bak aklım iyice karıştıKızımın koltuğu gri, halısı bordoydu, bordo bikac mum aldı, harika oldu
Adamsınakşam yemeğinden sonra kaçamak yapmadımhadi iyi gecelerrr
Adamsıniyi geceler kuzum
Sağa sola ilişsinlerCanımcım 25 gün içinde gelecekmiş, halı perde tamamlayayım foto atacağım. Ayyy biz onunla hep dipdibe otururuz da dışardan gelen nereye oturur bilemedim
Işte buakşam yemeğinden sonra kaçamak yapmadımhadi iyi gecelerrr
Bari ekmek bana bana yeseydinAz yedim
Otursunlar yerdeSağa sola ilişsinler
2 de bordo kırlentYaaaaaa bak aklım iyice karıştıgüle güle kullansın canım kızın
Ekmek yasakBari ekmek bana bana yeseydin
Otursunlar yerde
Tamam kaptanım
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Turşu yedim yazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?