Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecek canım gelenim gidenim kalmadı ya.. eltimle kayınbiraderim şehir dışındalar bir sene. Gorumcemi de eşim kovaladı geçen hafta
Üzülme bitanem birkaç ay sonra iyi ki almışız diyeceksin. Fiyatların duracağı yok. petrol , dolar arttıkça her şey etkileniyor. Eltin kaynin gittiği yerde çok mutlu olsun. O gece her şey her yerdeyken gelip evde naptiklarini unutmadim.
Görümce de yapmıştır bir şey ...üzülme sakın.

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.
Ne ajanı kaptanım menemen ajanı mı
Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Ben halıyı açık renk tercih ederdim. Evi daha ferah gösteriyor. Koltuk takımıni çok güzel secmissin tatlım.

Tamam kaptanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kinoam. Menemeni 4 kasıkta birakmak ayıptır lütfen dikkat ediniz büyük tabak yiyiniz

Afiyet olsun canım, akşama biraz salata olsa çok iyi olurmuş. Sporun gayet güzel.
Sağol canım
Turşu yedim yazmayı unutmuşum

Üzülmüyorum da çocuğum onun çocuklarını çok seviyor sürekli onlarla görüşmek istiyor ona üzülüyorum. Amaaaan kardeş onlar barışırlar ben karışmıyorum

Biricikim o gece eltimle kaynım en azından boya yaptılar az işe yaradilar, görümcem ve eşine sinir olmuştum.. neyse geçti gitti tatlı Elhanım benim

Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.

Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni
Ben de beyaz alacağım sanırım, önce şu koltuğun parasını hazmedeyim

Tamam sustum daha menemen demeyeceğim kaptanım

İyi günlerde kullanın canım. Bence açık renk bir halı daha güzel durur. Hem koltuklarda koyu renk, boğmaz odayı.

Oo demek yeşilim
63.3 canım. yaş 26 olunca enerji tavan tabi
Canım neden sordun
Yememiş içmemiş spor yapmışsın da merak ettim gözüm kaldı

iyi günlerde kullanın canım. ben koltukta renkli tercih ediyorum. odanın enerjisini pozitifleştiriyor.
herkesin zevki farklıdır tabi de, arkadaşlar halıyı açık renk al demişler ama bence kırmızılı ya da başka güzel canlı renkte desenli bir halı olabilir. odayı canlandırırdı.

koltuk koyu gri, halı da düz açık krem falan olursa odanın ortamı ofis ortamı gibi olur sanki. yani fazla ciddi. ama tabi sen bilirsin. ben ev eşyasında renklerden hoşlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…