Üzülme bitanem birkaç ay sonra iyi ki almışız diyeceksin. Fiyatların duracağı yok.Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecekcanım gelenim gidenim kalmadı ya.. eltimle kayınbiraderim şehir dışındalar bir sene. Gorumcemi de eşim kovaladı geçen hafta
Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seniNe ajanı kaptanım menemen ajanı mı
Ben halıyı açık renk tercih ederdim. Evi daha ferah gösteriyor. Koltuk takımıni çok güzel secmissin tatlım.Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
KIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın
fesang
@Maviokur
@Migim
60kiloyum
@Nefesimmmsin
Kinoalihatun
Hallederiz
@Kmsl Hnd
Amine Busra
Tamam kaptanımpastelfit
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğraf,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
@limonlutarcinlikek
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
Afiyet olsun canım13 Mart 2022
Menüm
Sabah 08.00
Türk kahvesi ve su
Öğle 12.30
1 tabak menemenfesang
3 wasa
8 zeytin
1 kk peynir
Ara 17.00
1 küçük muz 1 kaşık yulaf 5 kaşık ev yoğurdu
Akşam 20.00
1 Tavuk but
1/4 patates
Bol yeşil salata
bol bol su
@Zipzip-Kinoalihatun
Afiyet olsun kinoam. Menemeni 4 kasıkta birakmak ayıptır lütfen dikkat ediniz büyük tabak yiyiniz
Sağol canımAfiyet olsun canım, akşama biraz salata olsa çok iyi olurmuş. Sporun gayet güzel.
Çok teşekkürlerYerim pardon içerim seni
İçmişim dertliyim bir bilsen ben ne hâldeyim
pastelfit bu boza bizi bir yerlere alıp götürüyor bilgin olsun datlum.
Üzülmüyorum da çocuğum onun çocuklarını çok seviyor sürekli onlarla görüşmek istiyor ona üzülüyorum. Amaaaan kardeş onlar barışırlar ben karışmıyorumÜzülme bitanem birkaç ay sonra iyi ki almışız diyeceksin. Fiyatların duracağı yok.petrol , dolar arttıkça her şey etkileniyor. Eltin kaynin gittiği yerde çok mutlu olsun. O gece her şey her yerdeyken gelip evde naptiklarini unutmadim.
Görümce de yapmıştır bir şey ...üzülme sakın.
Ben de beyaz alacağım sanırım, önce şu koltuğun parasını hazmedeyimRengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.
Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni
Teşekkür ederim biricikim. Gel öpeyimBen halıyı açık renk tercih ederdim. Evi daha ferah gösteriyor. Koltuk takımıni çok güzel secmissin tatlım.
Ay pardon sen suyu sormuşsun. Ben de diyorum ben diyeti nasıl yorumlayayim henüz
İyi günlerde kullanın canım. Bence açık renk bir halı daha güzel durur. Hem koltuklarda koyu renk, boğmaz odayı.Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Teşekkür ederim biricikim. Gel öpeyim
Oyy kıyamam Allah razı olsun senden dünden beri cok yogundum bugünde alışverişe çıktık inan yenice oturdum iyiyim canımZeynep_Nihal goremedim seni bugün iyi misin merak ettim
Oo demek yeşilimİyi akşamlar yeşil takım güzel çiçeklerim
Harika gidiyorsunuz, bence güzel bir haftasonu geride kaldı. Muhteşemsiniz.
Yarına hazır mıyız? Yalan makinasına gireceğiz biraz stres heyecan olacak. Merak etmeyin tartı size harika rakamlar gösterecek. Sonuç ne olursa olsun diyete devam ediyoruz. Pes etmek yok.
Cuma muhteşem olacak.
Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil @sara_28 Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil Yeni @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni S Suskunkardelen Yeşil Yeni
Yememiş içmemiş spor yapmışsın da merak ettim63.3 canım.yaş 26 olunca enerji tavan tabi
Canım neden sordun
iyi günlerde kullanın canım. ben koltukta renkli tercih ediyorum. odanın enerjisini pozitifleştiriyor.Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Canim belli bir alışkanlık var ha demeyle gitmiyor. Üzme kendini mantı, bişi , kek , börek yemedin en azından.Evet öyle ama ben iradesizligime üzülüyorum
Yattigim yerden bisiklet bile çeviriyorum onu da yazmayım şimdi dedim nazar mazar olurOo demek yeşilim
Yememiş içmemiş spor yapmışsın da merak ettimgözüm kaldı
Ablaaa bu benim aklima neden gelmediYattigim yerden bisiklet bile çeviriyorum onu da yazmayım şimdi dedim nazar mazar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?