Suskunkardelencim menün de spor da çok güzel. İyi başladın maşallahMenü yazarken kimi etiketliyoruzCordelia
7 .00 filitre kahve
10.00 kahvaltı: 1 h yumurta, 3ceviz, patates salatası, 2 tatlı kaşığı fındık ezmesi,1 TK bal, 1 slm çok tahıllı ekmek
13.00 1 muz
16.30 hamsi +salata+turp
10000 adım +400 ipsiz zip
2 lt ye yakın su
Canım dakika tutmuyorum, saymıyorum da iyi geliyor. Ayrıca ellerini poponun altına koyup biraz destek de alabilirsin çok rahat yapıyorsun o zaman.Ablaaa bu benim aklima neden gelmedihiçte söylemiyorsun
Maşallah canımBuzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım aradaTutmayın beniii
Teşekkür ederim cicikuşum canım benimİyi günlerde kullanın canım. Bence açık renk bir halı daha güzel durur. Hem koltuklarda koyu renk, boğmaz odayı.
Aslında ben de renkli severim. Ama her şeye uysun ve leke belli etmesin diye koyu gri aldım. Objeler ile renklendirecegim. Tablo vazo vs. Son halinin de fotosunu atarım mutlaka, çünkü diyetle çok alakalıiyi günlerde kullanın canım. ben koltukta renkli tercih ediyorum. odanın enerjisini pozitifleştiriyor.
herkesin zevki farklıdır tabi de, arkadaşlar halıyı açık renk al demişler ama bence kırmızılı ya da başka güzel canlı renkte desenli bir halı olabilir. odayı canlandırırdı.
koltuk koyu gri, halı da düz açık krem falan olursa odanın ortamı ofis ortamı gibi olur sanki. yani fazla ciddi. ama tabi sen bilirsin. ben ev eşyasında renklerden hoşlanırım
Teşekkür ederim canım benim. Siz nasıl oldunuz?
İyi geceler canım
Oh beee okudukça rahatladımBuzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım aradaTutmayın beniii
Afiyet olsun canımBugün menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı pekmez
Çay
Biraz kavurma et
Akşam
Yeşil fasulye yemeği
3 kaşık pilav
Bir kepçe tarhana
Bir kase yoğurt
9.845 adım attım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Canım üstte zil işareti var ya, oraya tıkladığında sana gelen bildirimleri göreceksin.Henüz burada sistemi pek anlayamadım sanırım bilen bir arkadaşımdan yardım alacağım, telefonumdan da kaynaklanabilir bana cevap yazanı nasıl görüntüleceğimi bile henüz anlayamadım
Bende turşu yedim iyimiYok kız bi iyi geliyor ki karnıma stres yapmazsam ama su da içiyorum bol bol
Kız biz rakibizIyi olmuş işte kız için temizlenmiş
Ohhhhh afiyet olsun rakibem bol bol yeBende turşu yedim iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?