Canım yazdigin kiloda bir yanlışlık var fark 7 kilo
Ben uyanınca hemen tartilmak zorunda kalıyorum işe yetişmek için keşke bir iki saat vaktim olsaYeni gördüm canım olsun ben de çocuğun yanına uzanmıştım uyuyakalmışım wc ye gitmeyi bekliyordum tartılmak için sanırım gidemeden tartılacağım
Tebrikler bitanemmm.
Allah mekanlarını cennet etsin ablaİyi gidiyoruz yeşil takım olaraktan tartılmadım daha bende bekliyorum .
Amin çok sağol kötü oldum kaç gündür bıraksan alacak durum olmuyor ki,emlakçı önce düşük fiat vermiş sonra kardeşim devreye girdi 2 katına çıkmış fiatıda.
Ne anne ne baba kaldı artık.
Ne guzel cumaya belki 82 ler gelirAyy onu hiç hesaba katmamistim
Dün 84.6 ydim. Bu sabah da aynı çıkarım diye düşündüm. Sabah şok oldum
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Afiyet olsun canimPazar menüsü
10:00
Eki Görüntüle 3025108
14:00
1 Avuç kuruyemiş(çiğ fıstık, üzüm, leblebi)
18:00
1 Kase tarhana çorbası, 1 tabak etli bamyalı nohut yemeği, 1 bardak ayran
20:00
Beyaz çay
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3025113
+ haftanın videosu
Zipzip- @Cordelia Elhan Wilma11
Olsun abla moralini bozma wc etksii ve odemdirCuma günü gitöişti kilo şu andaki değierden düşüktü şimdi daha yüksek çıkıyor şişim hala hissediyorum çok ta yemedim ki hafta sonu hep dikkat ettim .
Iş yerine götür tartını bir müsait kenara koy orda tartıl olmaz miBen uyanınca hemen tartilmak zorunda kalıyorum işe yetişmek için keşke bir iki saat vaktim olsa
Burda da tartı var ama kıyafetle tartılamam ki böcükümIş yerine götür tartını bir müsait kenara koy orda tartıl olmaz mi
76.9 sanirim canim ekside olman guzel tebrik ederim
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gunaydin canim sabit olmanda guzelGğnaydın kızlar, sabahın 6.30unda tartıldım, tüm ödemimle birlikte, sonuç sabit 84.
GünaydınalrGünaydın kızlar
Amin canım çok sağol tüm ölmüşlerimizin mkanları cennet olsunAllah mekanlarını cennet etsin abla
Şimdi tamam biraz gene artış var cumaya göre bu hafta çok gerildm zaten ve şiştim yazacam şimdi kiloyuda.Ne guzel cumaya belki 82 ler gelir
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Afiyet olsun canim
Olsun abla moralini bozma wc etksii ve odemdir
Cok fark yokmus ne guzel 58 lerdesin abla
Hayali kilosu
Saol canım benimHarika
Hafta sonu çok güzel geçirilince sonuç bu
Tebrikler kızlar harikasınız
Canım köşe koltuğun çok güzel güle güle oturunKoltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?
Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Evet çok fsrk yok aslındada süprüz oldu banada,dün 2 dilim ekmek yedim vede tatlı ondan olduCok fark yokmus ne guzel 58 lerdesin abla
Afiyet olsun ablaEvet çok fsrk yok aslındada süprüz oldu banada,dün 2 dilim ekmek yedim vede tatlı ondan oldu
Sağol kuzumAfiyet olsun abla
Sen resmen şok diyet gibi yapıyordun vücut belki ona alışmıştı şimdi daha rahat yiyorun herhalde.Ben eskiden sabah açlığına dayanırdım öğleye doğru yerdim. Şimdi kesinlikle dayanamıyorum al işte daha ilk teneffüs yulaf barımı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?