Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet daha ne olsun

armin83 Ellssa Boncuk2307

Aç karna ; turk kahve - zencefilli limonlu su -
Kiraz sapı çayı

12.00 kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
1 salatalık 3 ceri domates
Kibrit kadar beyaz peynir

18.00
2 kepçe Patlıcan yemeği
Kase cacık
4 y.k. meyhane pilavı

1.5 litre su
Yatmadan altın kürü (zerdeçal zencefil tarçın pulbiber limon yoğurt)

Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.
Ahh ahh ne oldu benim cekirgelerime, cips-kola miUzuntuden yemeden kesilecegim kirmizi takim, bu hafta sampiyonuz dedik.
Sağol kaptanım baya zor bi durumdu tek güzel yanı haftada 2kilo vermişliğim vardı
Regli olucam bikaç güne kaptanım o yüzden frenleyemedim kendimi. Yarın artı gelsem bile cumaya eksiye geçicem inşallah

Çok doyurucu menü

Kahvaltı 11.30
2 dilim Çavdar
1 yk tereyağlı salça
3 4 dilim Beyaz peynir
1 tk çilek reçeli

16.00
Dibek karışımlı sade Türk kahvesi
2 küçük lokum

18.30
3 yk etli kuru fasulye
2 yk et kavurma
5 kaşık pirinç pilavı
Salata ayran

Su 2 litre spor 6 bin adım
Boncuk2307
armin83

Tebrik ediyorum seni
Canım doktora görün hemen randevu alabilmişmiydin

doktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.

3 Ağustos m3nu , Boncuk2307 E ellsa Yawrukush

Sabah yürüyüş

8 de maden suyu

9 gibi

bir ceviz,5kayisi cekirdegi,bir şeftali

11 de kahvaltı

Sucuklu yumurta ,domates, bir buçuk dilim tb ekmek , kıymalı kabak yemeği bir tabak, 5zeytin,
Bir lokma simit,

Öğleden sonra 15 de

Bir ceviz ,4 badem,bir lokma kabak tatlısı,bir sıkım tarhana,

Akşam 8 buçuk yemek çok geç oldu
tavuklu makarna ,sadece tadımlık yedim
Akşam yürüyüşe çıkıldı ,toplam 17 bin adım

Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım

Gündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.

Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf

Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu

Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz

Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@ Ellssa @ Boncuk2307

Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım
Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım
Tebrik ediyorum seni

Canım doktora görün hemen randevu alabilmişmiydin
Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma.
doktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.
Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek teşekkür ederim

Bende genelde hep bir onceki gunden kalan yemegi aliyorum yanima ise giderken.Biber dolmasi ve kofte harika bir oglen yemegi olmus, afiyet olsun.

Regli olucam bikaç güne kaptanım o yüzden frenleyemedim kendimi. Yarın artı gelsem bile cumaya eksiye geçicem inşallah
Olsun canim, regli oncesi hormonlar cosuyor.Daha cumaya var zamanimiz toparlariz, dert etme sen

Kaptanim gofretler olmasa cok guzel birgun bence.

Kızlar öyle yorgunum ki anlatamam. Adana'ya geldik uzun bir yolculuktan sonra. Umarım herkes iyidir bugün ugrayamadim. İnternet sorunumu halledip yarın okumaya calisicam. İyi geleceler herkese
Seni merak ettim canim, nerede bu kiz gelmemezlik etmezdi dedim.Guzelce dinlenebilmissindir umarim Filizcim, Adana nasil?

Adimlarin sahane Aysecigim, menude kabam tatlisi ve makarna var ama tadimlik yemissin.O adimlarla yakmissindir canim.

Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım
Cok gec cevap yazabildim ama sut ve sut urunleri gaz yapar canim.Tartidan birgun once tuketmemek iyi olur.Yoksa kefir cok saglikli, cok severim bende.

Canim diyet yaparken misafirlikler hic kolay olmuyor.Bazen hepimiz ipin ucunu kaciriyoruz ama batti balik yan gider demek yerine, bugun biraz kacirdim evet, ama yarin yeni birgun ve morivasyonumu bozmadan devam edecegim demeliyiz.

Canim 6 agustosa az kalmis fakat, hem tansiyon, hem ritim bozuklugu tehlikeli, asla gozardi edilmemeli.Eger gogsunde agri, nefesinde tikaniklik, bir anda kendini cok halsiz hissetme olursa, lutfen beklemeden acile git..Ozellikle goguste sirta vuruyormus gibi hissedilen bir agri olursa, sakin randevunu bekleme.Allahim sifa versin.Doktora soyleyebilme sansin olursa kan tahlili, ekg, ekokardiyogram yapabilir misiniz de.Insallah her seye guzelce bakilir ve guzel haberlerini aliriz canim.

Amin kaptanım çok teşekkür ederim desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…