Banane yazarım.Neyse derse giriyorum çok yazmayın bana bırakın biraz aaaa
Operadan giriyorum sıkıntı yok canimCok zor giriyorum bugün asla açılmıyor niye ki
Iyi dersler canimNeyse derse giriyorum çok yazmayın bana bırakın biraz aaaa
Biz de seni seviyoruzteşekkür ederim kaptanlarım sağolun var olun, sizi seviyorum
çok ponçik ve tatlısınız
Öğleden sonra bırakabilirim mikrofonuNeyse derse giriyorum çok yazmayın bana bırakın biraz aaaa
Maşallah...bir zamanlar emiyordu minik kızın.. sen köye gidiyordun kv ne pişirirse onu yiyordun ben sana kızıyordumBüyüdü kızım 3 yaşında oğlum ana okuluna gidiyor onu arabayla okula götürüp getiriyorum sporumu akşam yaparım inşallah çünkü öğlen vaktim olmuyor
Geçmiş olsun canım. Bazılarına fena vuruyor sanırım şu virüs. Ben hiç geçirmedim ama mesai arkadaşım 1 ay kendine gelemedi kemiklerim acıyor diye. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.merhabalar fit ve güzel hatunlar
pzt kilo bildirimi
geçen cuma: 67.1
pzt: 66.5
-600
hafta sonu yine hastaydım kızlar.
coronadan sonra hala kendime gelemedim.
tüm hafta sonu yattım.
diyeti miyeti bırakıp böyle devam mı etsem bilemiyorum. çünkü kaç haftadır hastayım bir tam anlamıyla toparlanamadım .
diyet diyet diyorum da herhangi bir diyet olayına giremiyorum. doğrusu hem yıldım hem yoruldum. sizin için de bir mahzuru yoksa,
almamaya çalışayım ama diyet diye de yırtınmayayım diyorum. yine kilo bildirimlerimi yapayım ama tam düzelene kadar menü yazmayayım diyorum. zira hafta sonu sadece peynir ekmek yedim. siz ne dersiniz kaptanlarım ?
Cordelia Zipzip-
Zaman geciyor be ablaMaşallah...bir zamanlar emiyordu minik kızın.. sen köye gidiyordun kv ne pişirirse onu yiyordun ben sana kızıyordum
Evet onlar bildirimleri yaparsa sonuclari aciklariz
Hâlâ beraberiz ya o mutlu ediyor bitanem.Zaman geciyor be abla
Insallah uzun yillar beraber devam ederiz ablacimHâlâ beraberiz ya o mutlu ediyor bitanem.
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim. Tebrik ederim. -600 çok güzel. Sağlıklı şeyler tercih edip beslen stresten de uzak dur. Bağışıklığın için de bu şart zaten. Allah yardımcın olsun ececim.merhabalar fit ve güzel hatunlar
pzt kilo bildirimi
geçen cuma: 67.1
pzt: 66.5
-600
hafta sonu yine hastaydım kızlar.
coronadan sonra hala kendime gelemedim.
tüm hafta sonu yattım.
diyeti miyeti bırakıp böyle devam mı etsem bilemiyorum. çünkü kaç haftadır hastayım bir tam anlamıyla toparlanamadım .
diyet diyet diyorum da herhangi bir diyet olayına giremiyorum. doğrusu hem yıldım hem yoruldum. sizin için de bir mahzuru yoksa,
almamaya çalışayım ama diyet diye de yırtınmayayım diyorum. yine kilo bildirimlerimi yapayım ama tam düzelene kadar menü yazmayayım diyorum. zira hafta sonu sadece peynir ekmek yedim. siz ne dersiniz kaptanlarım ?
Cordelia Zipzip-
Çoooooook aminInsallah uzun yillar beraber devam ederiz ablacim
Hemde nasılAyyy maşallahmutluluk sebebi bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?