Evet mavi. Şortu giyen kuralı uydurur. O benim tahtım gibi.Ben boyuna göre hesap ediyomonemli olan senin iyi hissetmen cnm
Adamlar önce calişmani istemez ama bi alişincada evde durursan gözlerine batarsin :)))
Tek onumu yapican yoksa takviye olarak mi
Şortun da cok güzel maviymis
Basladim işte cnm
O gençlerden biride benim
Sagol kaptancim
Kusura bakma daha fazla adim olsun isterdimonemsemedigimi düşünme cnm
Ama benim icin gercekten cok zor oluyor
Estağfurullah ablacım ne kusuru ayıp ediyorsun ya hiç öyle düşünmüyorum asıl ne kadar cabaladigini görüyoruz elinden geleni yapıyorsun maşallah sana ablacımSagol kaptancim
Teşekkür ederim birtanemEstağfurullah ablacım ne kusuru ayıp ediyorsun ya hiç öyle düşünmüyorum asıl ne kadar cabaladigini görüyoruz elinden geleni yapıyorsun maşallah sana ablacım
Günaydın canim ❤Gunaydin
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar kayboldum geçmişte bazılarını goremediysem kusura bakmayın alel acele baktım
Abla sen gençlere taş çıkarırsınBen boyuna göre hesap ediyomonemli olan senin iyi hissetmen cnm
Adamlar önce calişmani istemez ama bi alişincada evde durursan gözlerine batarsin :)))
Tek onumu yapican yoksa takviye olarak mi
Şortun da cok güzel maviymis
Basladim işte cnm
O gençlerden biride benim
Sagol kaptancim
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar tartıldım bugün dayanamadım mutlu oldum biraz bakalım yarın fark ne olckgerçi sık tartilmak yalnıs çıkartıyor
Çok şükür yaBurdayım öğretmenim.
Sabit mi bekliyonBende o kadar olur mu şüpheliyim
Ben küsüm sanaHaftaya ayni takimda oluruz belki
Sarilarin sayisi artarsa eger guzel olur
Incire gidecekti hafta sonu canim daha gelmemistir
Aaa neden küstün ablacimBen küsüm sanabugun kaç adım hedefin var bileyim de
Maviler için çok uğraşıyorsun bugün barışabilirim ama evin müsait değilmiş ponçik kalbim çok üzüldü bir andaAaa neden küstün ablacim
15.000 zor olur ama bilmiyorum abla annemler geldi ev cok musait degil
Yinede elimden geleni yaparim ablacimMaviler için çok uğraşıyorsun bugün barışabilirim ama evin müsait değilmiş ponçik kalbim çok üzüldü bir anda
Aaa olmaz hayatta razı olamam hem ev hem spor ben biricik kaptanimi yolda bulmadımYinede elimden geleni yaparim ablacim
Bu ara cok yiyorum abla yaa yurumem lazim yoksa 60 kilo cok uzak değilAaa olmaz hayatta razı olamam hem ev hem spor ben biricik kaptanimi yolda bulmadım
Bu ara az ye otur oturduğun yerde bitanem benim...başka çözümler de var niye üzüyorsun kendiniBu ara cok yiyorum abla yaa yurumem lazim yoksa 60 kilo cok uzak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?