ayyy çok güzel haber allaha çok şükür 2 kere şükür hem senin eşinin bir şeyi yokmuş şükür hem , enişte hastaneden çıkmış şükürEnişte, gorumcemin kocası cnm :) eve cikti evesigun şükür birazdaha iyi
Bende burdaki kizlara ayak uydurmaya calisiyorum
Geçmiş olsun ablaboyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi
Allah zihin açıklığı verdin canım güzel geçer inşallahkuzum yarin sınavım
Sabah tost öğle dolma akşam çiğköfte miktar olarak az ama fazla karbonlu olmuş canım afiyet olsuncumartesi menusu
7.20 2 dilim cavdar arasına kasar tost,3 zeytin domates salatalik
15.00 1 tane biber dolmasi ,1 kase yogurt
17.30 4 tane cigkofte bolca marul 1 bardak ayran
19.00 1 tane cezerye
su 1 lt
12388 adım 1238 puan
@CordeliaaZipzip- E Elif_Eylul madamhd
Paylaşmayı unutmayında akşam ya da sabah farketmez canımsabaha kaldi kusurabkma kaptanim aksam uyuyakladim yoegunluktann
Ayaklarına sağlık canım
sağ ol gülüm allah razı olsunGeçmiş olsun abla
Afiyet olsun canımcumartesi menusu
7.20 2 dilim cavdar arasına kasar tost,3 zeytin domates salatalik
15.00 1 tane biber dolmasi ,1 kase yogurt
17.30 4 tane cigkofte bolca marul 1 bardak ayran
19.00 1 tane cezerye
su 1 lt
12388 adım 1238 puan
@CordeliaaZipzip- E Elif_Eylul madamhd
Burda
Teşekkür ederiz ablacimMAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
Gurbettt42
askrhpozitif
Fitt_anne
K klbk33
fantastikaaa
bluegreeneyes
Mefkurem
Umutumut82
Zipzip-
F Frozen01
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Bu mavişler ne kadar sevimli hatunlarAsil sana yazık ablacım dün çok yoruldun bugün otur dinlen kıyamam sana
Maydanoz yeşil elma zencefil soda limon karışımı hazırlayıp içebilirsin canımKızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Geçmiş olsun canımboyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi
Selam abla kardeşim geldi de şehir dışından yazamadım simdi dünkü menumu yazacağım iyiyim çok şükür teşekkür ederimaypare ackerman bugün göremedim seni iyi misin canım?
Elhan
@Tutku44
@sardunya1038 menüleri ve adımları unutmayalım kızlar
kiraz saplı mısır püsküllü çay , hiç bir şey yoksa limonlu ılık su c vitamini de biraz ödem söktürüyor ya o yüzden limonlu suKızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Bana da lazım ya neden bilmiyorum karnım sisKızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Geçmiş olsun canım
teşekkürler canlarekim2009 geçmiş olsun canım
Spor zaten 5 gün ve sonunda yüzde 2 avantaj sağlıyor gayet iyi bir kazanç bence yeterliTmm canım. Şuan düşünüyorum henüz birşey gelmedi aklıma. Olanbilecek birşeyler buluruz.
Allah rahmet eylesinKayinperim evliliğimin ilk yılında biz 3 aylık iken kanserden vefat etti. O sene 2012 Ağustos gibi babam olmeden
5 ay önce falandı eşimin fotosunu getirdi bir akraba bana o zaman istememiştim.
2013 Ocak babam vefat etti.
Babam ölmeden 2 gün önce faceten fotoya baktık babamda dedi kızım artvinliler iyi olur istersen git gör,tamam dedim grip olmustum geçsin gidicem. 2 gün sonra babam vefat etti.
Babamın 52sin de tekrar konu açıldı yine git gör falan dediler dedim tamam pazar günü cikalim öylece oldu yani. 2013 Kasım evlendim 2014 Şubat kayinpederin vefat etti.
ayy ne güzel kardeşin gelmiş gözün aydııınnnn tatlı bol muhabbetler sizeSelam abla kardeşim geldi de şehir dışından yazamadım simdi dünkü menumu yazacağım iyiyim çok şükür teşekkür ederim
Ölçüleri nasıl canım hazırlayayım hemen bı yeşil elmam yok onuda birazdan alırımMaydanoz yeşil elma zencefil soda limon karışımı hazırlayıp içebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?