Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok cnm niye sevmiyim
Akşam okuyunca cok üzüldüm kadinlara yapilan haksizliklara, deger verilmeyip nankörlük yapilmasina hic katlanamıyorum
Bende öyle ablacim
Mavişler yarin tarti oldugunu unutmayin
Bugünkü menulerinizi ona göre ayarlayin :)
Haftaya eksiyle baslamak büyük avantaj sağlar
Evet cok haklisin. Yarina durumu lehimize cevirmeliyiz
Günaydın kizlar Bol sporlu pazar günü olsun inşallah
Gurbettt42 kaptancigim 45 dk eliptik yaptım bugünde sütlü yeşil çay icicem birazcık artim varda
15bin adimi da iliştiriver o eliptiginin yanina
Fantastik bacım sen de mi brütüs
Ben hep maviyim abla. Mavinin müdavimi oldum ben
Bizim kaptan madamhd öyleyse Nehir bizde. O zaman dans.
Gurbettt42 ümüze güveniyoruz biz

vicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
Benim dun cok isim vardi hem islerimi yaptım, hem adim attim hemde buraya yazdim

vicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
Gözüm seni aradi ama haftasonu pek gelemedigini bildigim icin etiket yapmadim :) nasilsin canimin içi

Zipzip kaptana nispet olsun diye yürüdüm canım biliyorum sayılmadığıni...ama vücudum bilmiyor ayip olmasın diye yedim meyveyi çok azdı inan ki birer dilim kadar...
Arada olur öyle abla tahmin ettim zaten mecbur kaldığını sorun yok
Afiyet olsun canım
Ben şok 3oo 5oo demi gitmez
Yani normal sebze yemeklerinden bi farkı yok benim için. Kan gurubuyla alakalıdır belki benimki AB+
Bence çok az yemişsin abla afiyet olsun
Ablam

mefkuşum gönül gözüm ne yapıyorsun nasılsın , az önce mesajın birin de eşin nasıl oldu diye sana yazmışlardı, enişteye ne oldu , hastalandı mı
Enişte, gorumcemin kocası cnm :) eve cikti evesigun şükür birazdaha iyi

Bende burdaki kizlara ayak uydurmaya calisiyorum

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Köyden geldi yemezsem aklımda kalırdı
Tamam canım sorun değil diğer günler daha çok dikkat edelim

Gözüm seni aradi ama haftasonu pek gelemedigini bildigim icin etiket yapmadim :) nasilsin canimin içi
boyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…