Az yemege calisirken kendimi daha cok yerken buluyorumBu ara az ye otur oturduğun yerde bitanem benim...başka çözümler de var niye üzüyorsun kendini
Bende öyle ablacimYok cnm niye sevmiyim
Akşam okuyunca cok üzüldümkadinlara yapilan haksizliklara, deger verilmeyip nankörlük yapilmasina hic katlanamıyorum
Evet cok haklisin. Yarina durumu lehimize cevirmeliyizMavişler yarin tarti oldugunu unutmayin
Bugünkü menulerinizi ona göre ayarlayin :)
Haftaya eksiyle baslamak büyük avantaj sağlar
15bin adimi da iliştiriver o eliptiginin yaninaGünaydın kizlarBol sporlu pazar günü olsun inşallah
Gurbettt42 kaptancigim 45 dk eliptik yaptım bugünde sütlü yeşil çay icicem birazcık artim varda
Ben hep maviyim abla. Mavinin müdavimi oldum benFantastik bacım sen de mi brütüs
Günaydın ablacim ❤
Benim dun cok isim vardi hem islerimi yaptım, hem adim attim hemde buraya yazdimvicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
öğlen oldu neredeyse ama olsun 12 den önceyse günaydın olur demi:)Günaydın
Evet daha 20 dk varöğlen oldu neredeyse ama olsun 12 den önceyse günaydın olur demi:)
ayy şimdi sen de adım yarışındasın yerin de durmazsın maşallah sanaBenim dun cok isim vardi hem islerimi yaptım, hem adim attim hemde buraya yazdim
Bizim kiz becereklidir hamarattirAaa olmaz hayatta razı olamam hem ev hem spor ben biricik kaptanimi yolda bulmadım
hahahaha durup durup 12 ye kadar günaydın yazsam mııEvet daha 20 dk var
Herşey gönlünce olsun ablamTeşekkür ederim birtaneminsallah güzel bi eksiyle o açığı
Teşekkürler fantastikaaammm inşallah güveninizi boşa çıkarmam
mefkuşum gönül gözüm ne yapıyorsun nasılsın , az önce mesajın birin de eşin nasıl oldu diye sana yazmışlardı, enişteye ne oldu , hastalandı mıBizim kiz becereklidir hamarattir
Hem evin işini yapar hem 15 bin yapar
Gözüm seni aradi ama haftasonu pek gelemedigini bildigim icin etiket yapmadim :) nasilsin canimin içivicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
Arada olur öyle abla tahmin ettim zaten mecbur kaldığını sorun yokZipzip kaptana nispet olsun diye yürüdüm canım biliyorum sayılmadığıni...ama vücudum bilmiyorayip olmasın diye yedim meyveyi çok azdı inan ki birer dilim kadar...
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.3o
1 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 5 tane
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
1tk reçel tereyağı
Ara dibek kahvesi
Akşam 19.oo
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane mücver
Salata ezme 2 tane salatalık turşusu
2,5 lt su Dukan bira ,kiraz saplı çay
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Gurbettt42 misafirle adım anca bu kadar oldu kaptancigim
Eki Görüntüle 2926091
Yani normal sebze yemeklerinden bi farkı yok benim için. Kan gurubuyla alakalıdır belki benimki AB+Ben şok3oo 5oo demi gitmez
Bence çok az yemişsin abla2.10 cumartesi
Sabah sade kahve
12.00
2 yumurtali peynirli maydonozlu omlet
5 zeytin
Domates biber
1 dil. Ekm.
Ara 1 avuc kuruyemis
18.30
1 tb menemen
Peynir
Domates
7 - 8 tane üzüm
1.5 bar. Ayran
Su 2 lt
1 yeşil cay
Zipzip-
Gurbettt42
@Cordeliaa
@Filiz16
Eki Görüntüle 2926093
Ablam
Asil sana yazık ablacım dün çok yoruldun bugün otur dinlen kıyamam sanaAaa olmaz hayatta razı olamam hem ev hem spor ben biricik kaptanimi yolda bulmadım
Enişte, gorumcemin kocası cnm :) eve cikti evesigun şükür birazdaha iyimefkuşum gönül gözüm ne yapıyorsun nasılsın , az önce mesajın birin de eşin nasıl oldu diye sana yazmışlardı, enişteye ne oldu , hastalandı mı
Afiyet olsun canımSabah 10.00 - 1/2dilim ekmek, 1 çatallık peynir, 1t.kaş.bal,5zeytin
Öğle 4 köfteden yarım köfte ekmek
Akşam 18.30 - 1 tabak kuru fasülye, 3yk bulgur pilavı
Su 2lt
Spor - 11695adım. 1169 puan.
@Cordeliaa @Filiz16Zipzip-
Yolda olduğum için çok dikkat edemedim yediklerime bu sefer.
Eki Görüntüle 2926106
Afiyet olsun canım2 Ekim menü
10.30
3 kaşık kaşarlı omlet
10 zeytin(çüş oha diyebilirsiniz)
Domates salatalık
2 dilim ekmek
13.30
11-12çilek
10 fındık
17.30
5 parça ızgara tavuk
Salata
2 dilim ekmek
1 küçük salkım üzüm
21.00
3 kuru kayısı
10 fındık
3 litre su
Leslie 2 mile
4000 adım
Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
Gurbettt42
Eki Görüntüle 2926109
Tamam canım sorun değil diğer günler daha çok dikkat edelimTeşekkür ederim canım
Köyden geldi yemezsem aklımda kalırdı
boyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacakGözüm seni aradi ama haftasonu pek gelemedigini bildigim icin etiket yapmadim :) nasilsin canimin içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?