Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdi
Hayaller hayatlar durumu
Ben bosuna kendimden vazgecip 120 kilolara cikmadim
Cocuklar buyudu abla artik kendine bak sagligin icin birazda kendini düşün

Kayınpederine borçlusun bu eşini demekkigel git elini op adamın
Kayinperim evliliğimin ilk yılında biz 3 aylık iken kanserden vefat etti. O sene 2012 Ağustos gibi babam olmeden
5 ay önce falandı eşimin fotosunu getirdi bir akraba bana o zaman istememiştim.
2013 Ocak babam vefat etti.
Babam ölmeden 2 gün önce faceten fotoya baktık babamda dedi kızım artvinliler iyi olur istersen git gör,tamam dedim grip olmustum geçsin gidicem. 2 gün sonra babam vefat etti.
Babamın 52sin de tekrar konu açıldı yine git gör falan dediler dedim tamam pazar günü cikalim öylece oldu yani. 2013 Kasım evlendim 2014 Şubat kayinpederin vefat etti.

Bu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucam takımlar tam kurtlar sofrası benim yaşlı bedenim daha fazla dayanamiycak bu yarışa
Kilo almamaya çalış canim
Gerisi gelir
69 da iyi cok kilolu degilsindir onemli olan ipleri birakmamak sende cok hirslisin zaten
Evet ya takim yarislari benide yordu sirayi genclere verelim yaşlandık emeklilige ayrildim ben

Basın sağolsun cnm Resmen babanın vasiyeti gibi bişey olmuş .. Alnına yazilinca bütün dünya bir olur dedikleri bu olsa gerek

Afiyet olsun canım

Basın sağolsun cnm Resmen babanın vasiyeti gibi bişey olmuş .. Alnına yazilinca bütün dünya bir olur dedikleri bu olsa gerek
Evet canım gitmesem kötü hissederdim iyiki dinlemiş gitmişim ikisi de nur içinde yatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…