Cocuklar buyudu abla artik kendine bak sagligin icin birazda kendini düşünTabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdi
Hayaller hayatlar durumu
Ben bosuna kendimden vazgecip 120 kilolara cikmadim
Tmm canım. Şuan düşünüyorum henüz birşey gelmedi aklıma. Olanbilecek birşeyler buluruz.Olmasın çünkü hafta sonu elde olmayan imkanlardan adım atılmıyor bazen misafir ailecek takılma gb
Ben belki 100 grEvet biz geçen hafta yaptığımızı yaptık bu hafta benden Gr oynamaz spor yapicam
Muhteşemsin kaptanım
San ki bağa yaptınEvet biz geçen hafta yaptığımızı yaptık bu hafta benden Gr oynamaz spor yapicam
Kayinperim evliliğimin ilk yılında biz 3 aylık iken kanserden vefat etti. O sene 2012 Ağustos gibi babam olmedenKayınpederine borçlusun bu eşini demekkigel git elini op adamın
Sen daha yeni kotumsys başladın dikkat et cnm diyet tarzı git birazBen belki 100 gr
Kız sen geçen hafta kirmiziydinSan ki bağa yaptıno eksin mavi için olaydı şuan herşey bambaşka olabilir di
Burdayım öğretmenim.Hangi mesajı okusam gözüm profiline takılıyor...herkes mi mavi arkadaş...bazen kendimi bile mavi zannediyorum yok la o geçen haftalardi sen kırmızısın diyorum. Nerede bu kırmızılar
Mavis kaptandi.Kız sen geçen hafta kirmiziydin
Kilo almamaya çalış canimBu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucamtakımlar tam kurtlar sofrası benim yaşlı bedenim daha fazla dayanamiycak bu yarışa
Basın sağolsun cnm Resmen babanın vasiyeti gibi bişey olmuş .. Alnına yazilinca bütün dünya bir olur dedikleri bu olsa gerekKayinperim evliliğimin ilk yılında biz 3 aylık iken kanserden vefat etti. O sene 2012 Ağustos gibi babam olmeden
5 ay önce falandı eşimin fotosunu getirdi bir akraba bana o zaman istememiştim.
2013 Ocak babam vefat etti.
Babam ölmeden 2 gün önce faceten fotoya baktık babamda dedi kızım artvinliler iyi olur istersen git gör,tamam dedim grip olmustum geçsin gidicem. 2 gün sonra babam vefat etti.
Babamın 52sin de tekrar konu açıldı yine git gör falan dediler dedim tamam pazar günü cikalim öylece oldu yani. 2013 Kasım evlendim 2014 Şubat kayinpederin vefat etti.
Afiyet olsun canımSabah 10.00 - 1/2dilim ekmek, 1 çatallık peynir, 1t.kaş.bal,5zeytin
Öğle 4 köfteden yarım köfte ekmek
Akşam 18.30 - 1 tabak kuru fasülye, 3yk bulgur pilavı
Su 2lt
Spor - 11695adım. 1169 puan.
Cordelia @Filiz16 @Zipzip-
Yolda olduğum için çok dikkat edemedim yediklerime bu sefer.
Eki Görüntüle 2926106
2 Ekim menü
10.30
3 kaşık kaşarlı omlet
10 zeytin(çüş oha diyebilirsiniz)
Domates salatalık
2 dilim ekmek
13.30
11-12çilek
10 fındık
17.30
5 parça ızgara tavuk
Salata
2 dilim ekmek
1 küçük salkım üzüm
21.00
3 kuru kayısı
10 fındık
3 litre su
Leslie 2 mile
4000 adım
@Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
Gurbettt42
Kv dizi izlemesi gibi takip ediyosun yarışları galibaKız sen geçen hafta kirmiziydin
Bu kiloyu koruyabilsem madalya takarim kendimeSen daha yeni kotumsys başladın dikkat et cnm diyet tarzı git biraz
Evet canım gitmesem kötü hissederdim iyiki dinlemiş gitmişimBasın sağolsun cnm Resmen babanın vasiyeti gibi bişey olmuş .. Alnına yazilinca bütün dünya bir olur dedikleri bu olsa gerek
Korursun adım yarısında olduğun sürece dikkat edersin bence cnmBu kiloyu koruyabilsem madalya takarim kendime
Amin canımEvet canım gitmesem kötü hissederdim iyiki dinlemiş gitmişimikisi de nur içinde yatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?