- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Kolay gelsin yaaAçlıktan öldüm. Eve geldim 2 dk sonra arkadaşım geldi onunla kahve içtik şimdi gitti. Hemen çayı koydum
Ben bir iki saat sonra yapacağım yeni yemek yedim BozacanKızlar ister adım ,ister dans. Kim şuan ne yapmak istiyor? Yazıp yapacaksa müzik atıyorum
Tamam sağol, şansımaBen bir iki saat sonra yapacağım yeni yemek yedim Bozacan
Muzik atarsan yuruyorum dinlerimKızlar ister adım ,ister dans. Kim şuan ne yapmak istiyor? Yazıp yapacaksa müzik atıyorum
Icersin daha erken canimResmen 1,5 litre içebildim ama 1 içsem tamamdir
Afiyet olsun canim aksam az yemissin peynir ekleseydin ya da yumurtayi 2 tane yeseydin acikirsinMenuellaaa
Sabah 9-11 arası
Bitterli yulaf bar
İncecik bir dilim kek
Yarım avuç kuruyemiş
Bir lokum
Tam buğday lavaşa klasik dürümüm
Ara 15.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 17.30
Bir wasa
Bir yumurtadan peynirli pırasalı omlet
4 cherry domates
Zipzip- pastelfit Nefesimmmsin gezegenfeza ugurbocuuu
Yumurtam peynirli pırasalıydı zıpzıpım sabah çok yedim diye az tuttumAfiyet olsun canim aksam az yemissin peynir ekleseydin ya da yumurtayi 2 tane yeseydin acikirsin
Anladim canim acikirsan ara ogun ekle olmazsa aksamaYumurtam peynirli pırasalıydı zıpzıpım sabah çok yedim diye az tuttum
Afiyet olsun canimSabah
10:00 filtre kahve 3 kare bitter cikolata
Öğle
14:00
5 kaşık etli sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam
17:30
Bol salata
1 litre su
11.000 adım
İnşallah zıpzıpım umarım acıkmamAnladim canim acikirsan ara ogun ekle olmazsa aksama
Afiyet olsun canım çok az olmuş sankiSabah
10:00 filtre kahve 3 kare bitter cikolata
Öğle
14:00
5 kaşık etli sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam
17:30
Bol salata
1 litre su
11.000 adım
Az yiyorum canımAfiyet olsun canım çok az olmuş sanki
Çok haklısınız kesinlikleEksik kalori- yani Deniz hanimda müthiş kg vermiş. 90 kg vermiş gerçekten çok harika birşey. Bu tür takviyelere ihtiyac duymasi normal bence. Ama bizim cok verilecek bir kilomuz yok, korkumuzda yok diye düşünüyorum
O malzemelere para verene kadar sağlıklı beslenmelik 1 haftalik ihtiyac karşılanır
Aaa oley tamamMuzik atarsan yuruyorum dinlerim
7000 adimdayim
Az içtim bende bugün senin için 1 bardak içeyim ❤❤Su içelim , hadi kapıp gelin suyunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?