Ben suyu da yemekten iki saat sonra içiyorumSu içelim , hadi kapıp gelin suyunuzu
Foto atmassan kabul etmiyorumAz içtim bende bugün senin için 1 bardak içeyim ❤❤
Yemeğin üstüne ben eskiden içmiştim çok veeeBen suyu da yemekten iki saat sonra içiyorum
Teşekkürler genelde diyet konusunda foto isterimSu işleri bakanı
Suyumuda aldim geldimSu içelim , hadi kapıp gelin suyunuzu
Aidin Salih sanırım, öyle bir doktor önermiş bunu ama emin değilimYemeğin üstüne ben eskiden içmiştim çok veee
Ohhhh olalım vallaTeşekkürler genelde diyet konusunda foto isterimmotive olalım ayol
Okula yürüyerek gittim bende ama dönüşte halim kalmadi hem kizi da yürütmek istemedim 7200 oldu. Otobusle döndük yine de 1000 adimda dönüşte olmuşturAdımlar ne alemde benim 9bin
Foto atmassan kabul etmiyorum
İçtim canım ❤❤❤Foto atmassan kabul etmiyorum
Ah bi bilsem
Zaten sen mutlu ol diye içiyoruzİyi yaa, mutlu oluyorum böyle ,
Afiyet olsun
Sağol, geçmiş yapıyorum demiştin dün galiba , etiketimi görmedin miZaten sen mutlu ol diye içiyoruz
Canım ben ilk önce kullanmadığım bardak,tabak vs onları topluyorum.arkasindan kullanılmayan yastık yorgan vs.arkasindan da hava şartlarına göre kıyafetleri, ayakkabılari kaldırıyorum.daha da yazarım da benim ilk yaptığım bunlar.kolay gelsin canımKızlar taşınma ile ilgili pratik bilgileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim kendimce evet tekniklerim var 3 kere olduda, yine el elden üstündür sormak istedim
Yok tatlım hemen bakıyorum.Sağol, geçmiş yapıyorum demiştin dün galiba , etiketimi görmedin mi
Aklımızdan çıkman mümkün değil ki bozacikBu mesaja cevap vermesenElhan in mesajını göremeyeceğim. Sevindim ikinize de. Gece beni düşünücen demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?