Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam, ugrayamadim bugün yogun geçti yine. Yememide düzene sokamadim... Akşam kofte salata ayran ile kapatip artik normal duzenime döneceğim inşallah.

Alyansimi değiştirdim, bol geliyordu yenisini aldim parmağıma göre. Diğer yüzüğüde daralttirmaya verdim. Kg alma şansım yok

sandriyon canım cuma ne yedin ki sen.
Ah bi bilsem
Hatirlamam lazim ama suan hic enerjim yok
Cok zor bigundu yaa

Sabah guzelce kalktik kahvaltimizi yaptik
Dun kek yapmistim camiye goturmek icin, yola ciktim caminin onune geldim kek yok geri eve dondum, Allahtan arabaylayim. Keki aldim gittim
Benim kiz orada piti piti oyunlar yapti sevimlilik yapti. Hoca sohbet veriyo milletin gozu benim kizin sevimliliginde.
Eve gelene kadar arabada agladi. Eve geldik kriz gecirdi sonra kustu aglamaktan, nazar degdi heralde dedim okudum biraz sakinlesti ama uykuya gecemiyo
Esimle disari gonderdim uyutup gelsin diye. Ay kafam sisti 2 dk oturayim dedim

Ay ne cok konustum ya

Kızlar taşınma ile ilgili pratik bilgileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim kendimce evet tekniklerim var 3 kere olduda, yine el elden üstündür sormak istedim
Canım ben ilk önce kullanmadığım bardak,tabak vs onları topluyorum.arkasindan kullanılmayan yastık yorgan vs.arkasindan da hava şartlarına göre kıyafetleri, ayakkabılari kaldırıyorum.daha da yazarım da benim ilk yaptığım bunlar.kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…