Aynı hedef doğrultusunda yolculuk devam ediyor canım. Yolun bizimle kesiştiği için çok mutluyum.Hedefim, haftada 1 kilo vermek,bazen yarım kilo da olur,hiç mühim değil. Şimdi niye söyledim ben bunu
Cnm sen su icenlerimi kontrol ediyosunAfiyet olsun
Normalde saglikli kilo verme 500 gr ile 1kg arasi oluyormusHedefim, haftada 1 kilo vermek,bazen yarım kilo da olur,hiç mühim değil. Şimdi niye söyledim ben bunu
Teşekkürler ben de çok mutluyumAynı hedef doğrultusunda yolculuk devam ediyor canım. Yolun bizimle kesiştiği için çok mutluyum.renk getirdin
Bence de fazlası iyi diilNormalde saglikli kilo verme 500 gr ile 1kg arasi oluyormus
Bende kendimi 700gr sartlandirdim ama iste su ozel gun faaliyetleri olmasaydi cokda hedefe gelmistim...
Allah acil şifalar versinSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Yandım anaaaağmMenuellaaa
Sabah 9-11 arası
Bitterli yulaf bar
İncecik bir dilim kek
Yarım avuç kuruyemiş
Bir lokum
Tam buğday lavaşa klasik dürümüm
Ara 15.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 17.30
Bir wasa
Bir yumurtadan peynirli pırasalı omlet
4 cherry domates
Zipzip- pastelfit @Nefesimmmsin @gezegenfeza ugurbocuuu
Çok geçmiş olsun canım, bilgim yok maalesef.Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Henüz belli değil sağol canım.Çok geçmiş olsun canım, bilgim yok maalesef.
Ne zaman anjiyo olacakmış?
Gecmis olsun canim Allah sifa versinSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Afiyet olsun canimEvet iyi akşamlar bayanlar Menümü yazayım
Zipzip- Cordelia fesang
7.20 Filtre kahve
11.00 yeşilçay
Açık çay çokça suuuu
11.55
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık beyaz lahana salatası
Azıcık rende patates
15.00 sade Türk kahvesi duble
Çay su vs
18.20 akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık karnabahar
Çorba içmeyebilirdim ama ufak ufak ayarlıyor um
Su 2.5 yatana kadar 3 olur belki geçer
Olmuştur inşallahAfiyet olsun canim
Benim de teyzemin oldu ağzı ve bir taraf kolu uyuştu epey kullanamadı ilacı vardı onu kullanmaya devam etti koldan anjiyo yapıldı yavaş yavas açıldı üzülme korkma Allah iyilik versin beterinden korusun bazı hastalara 15 gün fizik tedavi de yapiyorlarHenüz belli değil sağol canım.
Aslinda yediklerin az olmus canim bence biraz daha artırabilirsinOlmuştur inşallah
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 1 nescafe şekersiz 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 dilim sucuk
Ara az şekerli türk kahvesi
Akşam 2 3 kaşık pilav küçük parca tavuk salata annemdeydik ikindi vakti yedim akşam yemeğini birazdan acıkmam ınşaallah
Zipzip-
Çok geçmiş olsun tansiyon kaynakli mi olmuşSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?