Çektiler canım yafesang ne yaptiniz dişçi de kanal dolgumu yapildi, cektiler mi
Ben de bugün yarın niyetlenecegim için meyveyle geçirdim bol su içtim. Akşam menümü yazmaya utanıyorum.alt yapıyı oluşturayim diye sana yazıyorum.
Sahur var çünkü uyumadan yiyeceğim için akşam menüsü gibi olacak.en çok kaptan eliften çekiniyorum. o geçmiş yapana kadar uyumuş olurum
Abla benden niye cekiniyorsunBen de bugün yarın niyetlenecegim için meyveyle geçirdim bol su içtim. Akşam menümü yazmaya utanıyorum.alt yapıyı oluşturayim diye sana yazıyorum.
Sahur var çünkü uyumadan yiyeceğim için akşam menüsü gibi olacak.en çok kaptan eliften çekiniyorum. o geçmiş yapana kadar uyumuş olurum
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Yeme işini bitirdim ben. Yediklerimi yazayım,
Sabah 11.00
Kavurmalı ve kapya biberli 2 yumurta,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Bol yeşillik.
Akşam 17.30
1 kase çorba,
Yarım porsiyon ızgara tavuk,
Bir kaç parça mercimek ekmeği (mercimek, yoğurt, peynir ve yumurta ile yapıldı),
3 tane hurma,
1 bardak meyveli kefir.
Su:2 lt.
pastelfit Zipzip- She-Raa
Afiyet olsun cicikuşum. Ben mercimek ekmeğini çok seviyorum. İçine zeytinyağı ve bir tutam karbonat da koyuyorumİyi akşamlar kızlar. Yeme işini bitirdim ben. Yediklerimi yazayım,
Sabah 11.00
Kavurmalı ve kapya biberli 2 yumurta,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Bol yeşillik.
Akşam 17.30
1 kase çorba,
Yarım porsiyon ızgara tavuk,
Bir kaç parça mercimek ekmeği (mercimek, yoğurt, peynir ve yumurta ile yapıldı),
3 tane hurma,
1 bardak meyveli kefir.
Su:2 lt.
pastelfit Zipzip- She-Raa
Zıpzıpın sopası varmış fırçası da varmış diyolaaarAbla benden niye cekiniyorsun
Geçmiş olsun canımÇektiler canım ya
Yok bende sopa fircaZıpzıpın sopası varmış fırçası da varmış diyolaaar
Sağol canım çok şükür kurtulduGeçmiş olsun canım
Sinav vereceksin deseneYarın gün yapılacak öğretmenler bir sürü mama getirecekmiş
Bugunde yemekler vardi okuldaYarın gün yapılacak öğretmenler bir sürü mama getirecekmiş
Teklif ettim bazılarının boş günüymüşSinav vereceksin desenecuma yapsalardi bari
Evet ya.. valla bazılarından alıcam cuma günü yicem börek kek vsBugunde yemekler vardi okulda
Okulda diyet yapmakta zor
Şu anda elimde çay ve çekirdekle fotona baktim hiç kiskanmadimZeynep_Nihal bak açık mavi kot giydim o kadar da basensiz değilmişim değil mi?
Rabbim güç kuvvet versin inşallahHastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Bazen bakip kendini taniyamiyorsun değil mi, ben bakip bu ben miydim diyorum meselaTontiş ben.
Harikasın prenses.en son zayıf halinde ki resmini hatırlıyorum süpersin.sen kaç kilodan bu kiloya indin canımTontiş ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?