Geçmiş olsun canım doktora gittinizmi nr dediGeçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Afiyet olsun canim az yemissinMenüm
Sabah 09.00
5 kaşık menemen
7 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 wasa .
Öğle15 00
1 kuru pasta
1 dilim kek
Aksam 19.00
2 kuru pasta .1 dilim kek
3 litre su
Zipzip- @Kinoalihatun
Tartı olacak oKızlar tardi da sabah aç akşam tok ne kadar fark ediyor sizde ortalama
1.5 kgya kadar farkediyor benim tok ve kıyafetliKızlar tardi da sabah aç akşam tok ne kadar fark ediyor sizde ortalama
Benimde öyle canım çok mu diye düşündüm normal demek ki1.5 kgya kadar farkediyor benim tok ve kıyafetli
Saklama kabı götür canım. Yemek istediklerini içine koy. Dolabın varsa oraya saklaEvet ya.. valla bazılarından alıcam cuma günü yicem börek kek vs
Afiyet olsun kuzum, şifa olsunİyi akşamlar kızlar. Yeme işini bitirdim ben. Yediklerimi yazayım,
Sabah 11.00
Kavurmalı ve kapya biberli 2 yumurta,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Bol yeşillik.
Akşam 17.30
1 kase çorba,
Yarım porsiyon ızgara tavuk,
Bir kaç parça mercimek ekmeği (mercimek, yoğurt, peynir ve yumurta ile yapıldı),
3 tane hurma,
1 bardak meyveli kefir.
Su:2 lt.
pastelfit Zipzip- She-Raa
Ben hiç dayanamıyorum hepsinin tadına bakardım kesin az azYarın gün yapılacak öğretmenler bir sürü mama getirecekmiş
Detoks zannedersin diye korktumAbla benden niye cekiniyorsun
Afiyet olsun canım16 Mart Çarşamba menüm
11.00 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
14.00 ara: sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
17.00 akşam yemeği: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği, 1kase yoğurt
Su:4 litre
Takvimim iki güne regl olacağımı söylüyor. Şişkinliği başladı, çok rahatsız edici. Yemeği erken yedim. Bol su içiyorum, yürüyorum. İnşallah Cuma tartısına yansımaz
Elhan Zipzip- Hallederiz
Ben de seni çok öperim.Ya seni öperim Allah kabul etsin biricikim
Bende 2 kiloya yakin fark olabiliyorKızlar tardi da sabah aç akşam tok ne kadar fark ediyor sizde ortalama
Afiyet olsun canim16 Mart Çarşamba menüm
11.00 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
14.00 ara: sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
17.00 akşam yemeği: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği, 1kase yoğurt
Su:4 litre
Takvimim iki güne regl olacağımı söylüyor. Şişkinliği başladı, çok rahatsız edici. Yemeği erken yedim. Bol su içiyorum, yürüyorum. İnşallah Cuma tartısına yansımaz
Elhan Zipzip- Hallederiz
Afiyet olsun canim16 Mart Çarşamba
05.10 fotoğraf attım fakat ekmeğin biri ve 5 zeytini yiyemedim. 1 minik muska böreği yedim
1 litre su sahurda içtim
1 Sb Sirkeli su ile orucumu açtım, 1 de hurma
19.30 iftarım fotoğrafta, karabuğday pilavı yaptım, kabakta fırın bolca da salata hiç ekmek yok
1 litre su bitti bile şimdilik adım sayım eksik kendime gelince tamamlamaya çalışırım belki söz veremiyorum
Cordelia pastelfit Zipzip-
Detoks zannedersin diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?