Sağol canım. Allah razı olsun..Geçmiş olsun canım ❤
Iyi aksamlar ablacimPc kullanıyorum bende birde geçenlerde windovs 10 yüklendi hızlıda gerçide.
Ben kaçtım eşim aradı çay istedi eve geliyormuş arada olmuyorumya ya gitmiyot yada erken geliyor eve
Afiyet olsun canimGün kapandı
Sabah 9.00-11.00
Tam buğday lavaşa dürüm
İçindekiler her zamankinden
Akşam 15.00
İki yumurtalı bir kaşık siyez unlu ıspanak
Bir tatlı kaşığı lutenitsa
Bir dilim süzme peynir
Bitterli yulaf bar
Zipzip- pastelfit @gezegenfeza @ugurbocuuu @Nefesimmmsin
SağolasınAllah kabul etsin.
Geçmiş olsun.
Artı gelmene çok üzüldüm.
Cancancancan.
Ödemdir oooo.
Sevindimm.
Kiminle ne neden nasıl ?
Afiyet olsun.
Sağol tatlım. Sen?
Afiyet olsun canimSabah : 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
3 dilim domates
Öğle : 13:00
1 tabak bol sebzeli tavuk haşlama
1 kase yoğurt
Akşam 17:30
Sezar salata
soda
Küçük havuçlu kek
15 dakika zumba
6300 adım
1.5 litre su
Evde 10 bine tamamlayacağım
Afiyet olsun canim16 Mart menüm
Aksam:16.00
2dilim ekmek
Salata
Turşu
Tavuk döner
Ayran
17.00
1avuç cekirdek
Su:2 litre
Spor:haftanın videosu+15635 adım
Eki Görüntüle 3027649
Zipzip- Cordelia pastelfit
Ben burdayim 10.675 adimdayim biraz daha yürüyeceğimDans etmek ya da adım saymak isteyenler
Bu sefer beklemiyorum ki beklesem de olmuyoveee siz bu mesajı okuduğu buzda ben dans etmeye baslicam
İşte biz alışık değiliz ki abla istanbulda ne kadar kış oluyorki sanki. Bir bu sene soğuk oldu böyle. Allah oralardakilere kolaylik versinOraların soğuğu daha sağlıklı aslında,onlar alışkınlar birde.
Allah ne verdiyse severim, sectigim birsey yokturAnladım ya, zor ama imkansız değil. Allah yardımcimiz olsun hepimizinekmek veya tatlı seviyor musun peki? Yoksa abur cubur ya da yemek tarzı mi ?
Merkez de yaşiyorlarsa hayalimi yaşiyorlarAmine Busra aklımdan geçmişti bu 17 Çanakkale'mi diye , çünkü yas olsa , 18 den küçükler diyet yapamıyordur ve buraya üye olunmuyo galiba. Ailem Çanakkale'de oturuyor. Merkez köyü mu acaba?
Bizimde gecirmedigimiz şey kalmadi sanki bu sene, belki seneye hiç hastalanmayiz diye totem yapiyorum35 yılda bir iklim değişikliği olurmuş emekli coğrafyacı eşim öyle diyor. Yazın da çok sıcak olmasa bari...bizim yağmur müthiş gerçekten...beş dakikada yollar dere oluyor. İyiyim bitanem ben.
Baş ağrım olmasa kolay kolay hastalanmamam. Bu yıl covit haric hiç grip olmadım.acayim şom ağzımı
Sen de iyi bak kendine. Kayınvaliden iyileşti mi ? Allah sağlık versin.
Cektirmisler canım .fesang ne yaptiniz dişçi de kanal dolgumu yapildi, cektiler mi
Geçmiş yapamiyorum bu aralar abla goremedimde sorayim dedimCektirmisler canım .
Sağol biricikim. Aynen öyle yapıyorum vallaAfiyet olsun canımdaha fazla yememek için mi erken bildirim yapıyorsun ?
Anladım bitanemGeçmiş yapamiyorum bu aralar abla goremedimde sorayim dedim
Ben üçüncü kez yaptırıyorum cordişim. Çok seviyorum yüze gerçekten aydınlık veriyor ve geriyor. Tavsiye ederimHımmmmm. Ben hiç yaptırmadım. Yaptırsam mı? Ne diyorsun?
Ben de bugün yarın niyetlenecegim için meyveyle geçirdim bol su içtim. Akşam menümü yazmaya utanıyorum.Sağol biricikim. Aynen öyle yapıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?